facebook_pixelNorra Vägen 45 Kalmar län, Kalmar - hitta.se
Hitta.se

Norra Vägen 45

392 34 Kalmar, Kalmar Kalmar län

Adress i Malmen i Kalmar i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Norra Vägen 45.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1997

Fastigheten på Norra Vägen 45 är ett flerfamiljshus byggt 1997.

Bolån i Kalmar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kalmar. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Kalmar

Boendemiljön i Malmen

Boendemiljön i Malmen

I området kring Norra Vägen 45 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (67%).

Boendemiljön i Malmen

Elva drönarbilder över Malmen

En drönare har flugit över Malmen och tagit elva bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Malmen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Tripp, trapp, trull (hus i Kalmar)
Fredriksskans IP
Västerportkyrkan
Kalmar socken, Småland

Människorna i Malmen

Människorna i Malmen

Unga singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt i små- och medelstora städer

I Malmen bor 61% kvinnor och 39% män. Medelåldern i området är 29 år, vilket är lägre än medelåldern i Kalmars kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (1%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är vidareutbildning/gå på kurser, spela dataspel/tv-spel, följa populära tv-serier, andra länders kultur, styrketräning, besöka sportevenemang, utförsåkning, datorer, ny teknik i vardagslivet och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 4% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 246 kr, vilket är 51% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 393 868 kronor i lån.

-51%

Skatteläget i Kalmar

För de som är folkbokförda på Norra Vägen 45 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,9% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+72%

Bostadsmarknaden i Malmen

i Malmen pågår och planeras det för 353 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Norrliden

Just nu finns det 17 hyreslägenheter att byta till i närheten av Norra Vägen. Snitthyran är 6 551 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

234 meter från adressen ligger Backsippan Montessoriskola Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Polhemsgatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Kallskänken och Kallskänken i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (402 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Rävspelet, ligger ca fem minuters gångväg (534 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Äventyrsbadet, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Malmen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 07:09

Misshandel på Polhemsgatan.

Flera polispatruller larmas till platsen där det enligt uppgifter uppstått bråk mellan flera personer. Enligt vittnen har bråket startat inne på restaurangen och fortsatt utanför. Det finns inga uppgifter på att någon skadats allvarligt. Inga personer greps i samband av bråket men två anmälningar av misshandel har upprättats.

Brand

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 06:48

Brand i flerfamiljshus på Tullslätten.

Polispatrull larmades till adressen på grund av en brand. På plats kan det konstateras att det brunnit i ett soprum. Det finns inga uppgifter på personskador i samband med branden. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Inbrott

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:02

Inbrott i lägenhet, Djurängen.

Ett inbrott konstateras i en lägenhet på Djurängen där någon brutit sig in. Om någonting tillgripits och i så fall vad, är inledningsvis okänt då målsägaren inte gått att få tag på. Lägenheten spärras av i väntan på brottsplatsundersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
281%
SverigeMalmen

Brott jämfört med riket