facebook_pixelJakobsgatan 22B Kalmar Län, Nybro - hitta.se

Jakobsgatan 22B

382 35 Nybro, Nybro Kalmar Län

Adress i Nybro i Nybro i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Jakobsgatan 22B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Jakobsgatan 22B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Nybro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nybro. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Nybro

Boendemiljön i Nybro

Boendemiljön i Nybro

I området kring Jakobsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Wikipediafoton från närområdet

Nybro kyrka
Nybro församling
Linneasjön
Nybro-S:t Sigfrids församling

Människorna i Nybro

Människorna i Nybro

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Nybro bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Nybros kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 911 kr, vilket är 38% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 400 262 kronor i lån.

-38%

Här i Nybro betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Jakobsgatan 22B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,33% (0,68)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,0% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 14 objekt till salu i Paradiset

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor och en gymnasieskola i närheten

1 275 meter från adressen ligger Pingstliljan Förskola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Nybro vuxenutbildning komvux (252 meter), som är en kommunal skola med ca 467 elever. Här har 66% av lärarna lärarexamen och det går sex elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Kvantum på Bangatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's och Sibylla Parkgrillen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (690 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (230 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Rohana Träning för Henne, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nybro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat lördagen den 14 november kl 10:18

Rån mot livsmedelsbutik, Berga

Polis larmas till Rimsmedsvägen i Kalmar med anledning av ett rån mot en livsmedelsbutik. Enligt initiala uppgifter rör det sig om två maskerade gärningspersoner som rånat butiken på kontanter och sedan avvikit från platsen på moped. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada i samband med rånet. Polis är på plats och håller förhör med personalen samt söker efter gärningspersonerna.   Har du gjort iakttagelser? Hör av dig till polisen på 114 14 och lämna tips. Dina uppgifter kan vara av stor vikt för att gripa gärningsmännen.

Brand

Rapporterat lördagen den 14 november kl 10:49

Brand i byggnad, Fröseke.

Larm inkommer om en brand i en byggnad. En person har tagit sig ut, men det är oklart om fler personer befinner sig inne. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Uppdatering: Det är två lägenheter i byggnaden. Räddningstjänsten söker igenom dessa. Uppdatering: Inga personskador. Det har brunnit i en av de två lägenheterna. I nuläget finns det ingen misstanke om brott.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 06:45

Inbrott i garage, Korvmakargränd.

Polis åker till adressen efter ett samtal om inbrott i ett garage/uterum till ett bostadshus. En man boende i huset hör hur garageporten öppnas mitt i natten och då han tittar ut ser han en person springa iväg. I samband med anmälningsupptagningen har inget konstaterats stulet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1%
SverigeNybro

Brott jämfört med riket