facebook_pixelJakobsgatan 22B Kalmar Län, Nybro - hitta.se
Hitta.se

Jakobsgatan 22B

382 35 Nybro, Nybro Kalmar Län

Adress i Nybro i Nybro i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Jakobsgatan 22B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Jakobsgatan 22B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Nybro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nybro. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nybro

Boendemiljön i Nybro

Boendemiljön i Nybro

I området kring Jakobsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Wikipediafoton från närområdet

Nybro-S:t Sigfrids församling
Linneasjön
Nybro
Nybro kyrka

Människorna i Nybro

Människorna i Nybro

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Nybro bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Nybros kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 911 kr, vilket är 38% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 400 262 kronor i lån.

-38%

Här i Nybro betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Jakobsgatan 22B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,33% (0,68)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,0% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 28 objekt till salu i Nybro

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 275 meter från adressen ligger Pingstliljan Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Kvantum på Bangatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's och Sibylla Parkgrillen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (690 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (230 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Rohana Träning för Henne, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nybro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 06:42

Stöld genom inbrott i kiosk.

Polis larmas till en golfklubb på Värsnäsvägen utav väktare som upptäckt att det varit inbrott. På platsen konstateras att okänd gärningsperson/gärningspersoner har brutit upp dörren till kiosken och slagit sönder en varuautomat och stulit dess innehåll. Det är för närvarande oklart exakt vad som är stulet. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen när Polis anländer. En anmälan om stöld är upprättad. Polisen är klara på platsen.

Brand

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 06:37

Bilbrand

Räddningstjänst och Polis larmas till Förlösavägen i Kalmar med anledning av en bilbrand. Bilen, som stått inne på ett företagsområde, blev totalt utbränd och branden släcktes av räddningstjänsten. Det är för närvarande oklart vad som orsakat branden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprätta, då det ej går att utesluta att branden varit anlagd. Polisen är klara på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 07:55

Två personbilar i olycka, RV25.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på RV25 mellan Nybro och Trekanten, i höjd med Västrakulla. Tre personer ska vara berörda. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Uppdatering: En person är förd med ambulans till sjukhus. Polis är klara på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1%
SverigeNybro

Brott jämfört med riket