facebook_pixelRingvägen 2 Kalmar Län, Nybro - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

382 32 Nybro, Nybro Kalmar Län

Adress i Nybro i Nybro i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

En villa byggd 1961

På adressen finns en villa byggd 1961. Huset är 124 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Nybro.

Värderingen är 17 903 kr/m²

Villan på Ringvägen 2 värderas till ca 2 220 000 kr (17 903 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 220 000 kr

Bolån i Nybro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nybro. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nybro

Tomten är ca 1049 kvadratmeter

Tomten, TICKAN 6, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TICKAN 6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Nybro

Människorna i Nybro

Människorna i Nybro

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Nybro bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Nybros kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 523 kr, vilket är 1% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 015 531 kronor i lån.

+1%

Här i Nybro betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,33% (0,68)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 28% fler röster än riksgenomsnittet.

S+28%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 35 objekt till salu i Västeräng

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 147 meter från adressen ligger Pingstliljan Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum på Bangatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns 20-Elvan Stationscafé och Matservice Kuvertet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (376 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (226 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Rohana Träning för Henne, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nybro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 22 juni kl 06:42

Inbrott i lägenhet.

Enligt anmälaren har det varit inbrott i dennes lägenhet. Okänd person som tagit sig in via balkongdörren och sökt igenom anmälarens saker med stor oreda som följd. Oklart vad som stulits, en brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen. En polispatrull har varit på plats för anmälningsupptagning.

Kontroll person/fordon

Rapporterat söndagen den 13 juni kl 03:32

Larm om person med vapen, Kungshall.

Flera polispatruller har under dagen befunnit sig i området Kungshall. Uppgifter har inkommit om att en person med ett vapenliknande föremål varit synlig. Efter arbete på platsen konstateras det att föremålet som synts troligtvis varit ett luftvapen. Det är i nuläget oklart om det kommer att upprättas någon anmälan i ärendet. Patrullerna har lämnat platsen.

Brand

Rapporterat onsdagen den 9 juni kl 05:39

Brand i fabrik, Nybro

Det brinner i silo intill en fabrik i Nybro kommun. Räddningstjänst, ambulans och polis är på platsen och släckningsarbete pågår. Uppdatering Polisen har lämnat platsen. En amälan gällande brand utan misstanke om bott kommer upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1%
SverigeNybro

Brott jämfört med riket