facebook_pixelSkomakaregatan 66 Kalmar Län, Nybro - hitta.se
Hitta.se

Skomakaregatan 66

382 40 Nybro, Nybro Kalmar Län

Adress i Nybro i Nybro i Kalmar Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skomakaregatan 66.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1946

Fastigheten på Skomakaregatan 66 är ett flerfamiljshus byggt 1946.

Bolån i Nybro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nybro. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Nybro

Boendemiljön i Nybro

Boendemiljön i Nybro

I området kring Skomakaregatan 66 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (29%).

Wikipediafoton från närområdet

Nybro församling
Nybro distrikt
Nybro-S:t Sigfrids församling
Liljas arena

Människorna i Nybro

Människorna i Nybro

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Nybro bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Nybros kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (74%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 32%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 825 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 599 777 kronor i lån.

-34%

Här i Nybro betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Skomakaregatan 66 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,33% (0,68)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,1% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Chrysler i området.

Nissan
Chrysler

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 17 objekt till salu i Nybro

Det har sålts 32 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 6 662 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 6 636 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

366 meter från adressen ligger Pingstliljan Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum på Bangatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Sibylla City Köket och 20-Elvan Stationscafé i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (502 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Svartgöl, ligger ca fyra minuters gångväg (401 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Rohana Träning för Henne, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nybro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 5 december kl 06:49

Bilbrand, Kalmar

En bil har brunnit under natten i Smedby, Kalmar. Enligt räddningstjänsten förelåg ingen spridningsrisk. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättad.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 4 december kl 07:34

Hanemåla. Kollision mellan två personbilar, misstanke om rattfylleri.

En personbil kolliderar med en annan personbil i korsningen Hanes väg och Kalmarvägen, bråk uppstår mellan de båda förarna. Enligt uppgift från SOS ska en av förarna eventuellt vara berusad. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det finns ingen uppgift om personskada. En av förarna, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri och medtogs för kroppsbesiktning.

Rån väpnat

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 08:06

Rån mot matvarubutik, Påryd.

Personal i en matvarubutik trycker på sitt överfallslarm. Två gärningsmän ska ha rånat butiken. Gärningsmännen ska ha varit beväpnade. Polis är på väg till platsen. Uppdatering: En avspärrning upprättas. Inga personskador har rapporterats. Gärningsmännen ska ha kommit över gods och därefter lämnat platsen. Polispatruller söker efter de misstänkta. Man kontrollerar eventuella övervakningskameror i området. Uppdatering: Polis är klara på plats. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Har du sett något som kan ha samband med rånet? Tipsa polisen på 114 14.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1%
SverigeNybro

Brott jämfört med riket