facebook_pixelNorra Vägen 61 Kalmar län, Oskarshamn - hitta.se
Hitta.se

Norra Vägen 61

572 50 Oskarshamn, Oskarshamn Kalmar län

Adress i Svalliden i Oskarshamn i Kalmar län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Norra Vägen 61.

Hitta hit

En villa byggd 1981

På adressen finns en villa byggd 1981. Huset är 140 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Svalliden.

Bolån i Oskarshamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oskarshamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Oskarshamn

Tomten är ca 693 kvadratmeter

Tomten, FINGERKROKEN 3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FINGERKROKEN 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Svalliden

Människorna i Svalliden

Människorna i Svalliden

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Svalliden bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Oskarshamns kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 065 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 168 017 kronor i lån.

+11%

Här i Oskarshamn betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Norra Vägen 61 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,37% (0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,872% (0,70)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 80% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+80%

Bostadsmarknaden i Svalliden

i Svalliden pågår och planeras det för 134 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 67 objekt till salu i Svalliden/Marieholm

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

2 676 meter från adressen ligger Södertorns förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Maxi ICA Stormarknad på Döderhultsvägen 26.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1157 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Svalliden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 08:03

Tillgrepp av fortskaffningsmedel, centrala Mönsterås

Målsägande tittar ut genom sitt fönster och ser hur två personer sätter sig i målsägandes bil och kör iväg. Händelsen rubriceras som tillgrepp av fortskaffningsmedel, i nuläget finns ingen misstänkt.

Övrigt

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 02:02

Tillfälligt obemannat.

Under torsdagskvällen kommer presstelefonen vara obemannad och samtal besvaras av vakthavande i mån av tid. Fredag morgon klockan 07:00 är en presstalesperson åter i tjänst.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:02

Personbil och lastbil i kollision, Järnforsen.

En trafikolycka inträffar på väg 47 i höjd med Järnforsen där en personbil koliderar med en lastbil. Det är okänt om någon kommit till skada men båda fordonen behöver bärgas från platsen. Olyckan kan orsaka störningar i trafiken och polis skickas till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
5%
SverigeSvalliden

Brott jämfört med riket