Hitta.se
Karlstad Taxi/TaxiKurir - Bud & Kurir, Taxi
Karlstad Taxi/TaxiKurir

Karlstad Taxi/TaxiKurir

i Karlstad

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556335-8794

Växel

Besök

Om Karlstad Taxi/TaxiKurir

Taxikurir är Karlstads och Värmlands största bokningscentral för taxi med 40 fordon. Vårt trafikledningssystem är GPS- baserat vilket innebär att vi kan planera och utföra ditt uppdrag på ett rationellt sätt. Med en effektiv planering minskar vi även belastningen på vår miljö.

Vår målsättning är alltid, att du som kund och resenär ska känna trygghet och förtroende för de produkter vi erbjuder.

Boka därför din taxi- eller budtransport hos oss, dygnet runt.


Karlstad Taxi/TaxiKurir har 3,8 i betyg!

Karlstad Taxi/TaxiKurir har betygsatts av 13 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,8 /5

13 betyg. 10 kommentarer

Gisela P.

för mer än 6 månader sedan

Anlita inte Taxikurir i Karlstad om du har en viktig tid att passa. Jag skulle delta i akademisk högtid vid universitetet och hade beställt taxi i god tid. Men taxin kom inte, det tog lång tid att nå fram till Taxikurir på telefon och det gick sedan inte att få besked om när taxin skulle komma. Efter 45 minuters väntan lyckades jag ordna annan transport till Campus, men då hade jag missat fotograferingen.

Alban M.

för mer än 6 månader sedan

svarade i telefonen när jag ringde. mycket bra!

Linda L.

för mer än ett år sedan

🌟🌟🌟🌟🌟

Linda H.

för mer än ett år sedan

Hade ett par vänner på middag ikväll. Paret ringer och bokar en taxi kl.23. Taxin skulle komma kl.24. Kl.24.40 ringer dom för att höra om taxin kommer snart. Då dom får svar att killen som tog emot bokningen har glömt att lägga in bokningen. Då dom frågar när taxin kommer säger han att han inte vet och dom kunde dessutom inte göra något på priset. Otroligt dålig service. Kl.01.10 ringer dom igen och hör vårt taxin är, då har dom fortfarande inte fixat någon bil. Nu är kl.01.26 och bilen har fortfarande inte kommit. Under all kritik.

Marianne

för mer än ett år sedan

Op. nacken i Gbg, spine center, och skulle åka taxi hem till K-stad. Jag var livrädd. gjorde ont bara jag rörde huvudet lite.lite.Inte vet jag hur"taxikillen"lyckades Vi FLÖT fram i trafiken INTE ETT Ryck inte en bromsning som kändes. TACK till. 664261

Regina P.

för mer än ett år sedan

Jag och min man har åkt med Karlstad kurir i många åri tjänsten. Igår när när vi privat åkte från Gran Canaria ringde vi får flygplatsen i LAS Palmas och beställde en Stor bil som skulle hämta oss eftersom vi hade så mycket bagage. Han som tog upp beställningen (väljer att inte ange namn) frågade också vilket flight vi skulle komm med. När vi ankommer till flygplatsen finns ingen bil och vi Ringer och får svaret att en bil ska finnas där för ni kommer väl med flyget får Stockholm!! Där började det och då sa hon att jag skickar en ny bil men vi har inga stora som vår ikväll men det funkar med herrvårdsvagn så jag skickar en sån. När den bilen kommer efter ett samtal till om vart den är så kommer det ut en kille som säger att detta bagage kommer inte att rymmas. Jag måste ringa efter en annan bil! Då blev det för mycket och vi fick själva säga att det ryms och min man får själv packa bilen under tiden chauffören stod och såg på och sa att det inte skulle rymmas. När bilen var packad och vi åkte frusna och trötta fick vi höra att vi gjort fel när vi beställde och så vidare. När min man frågade om inte vi var kunder fortsatte Chauffören att vara upprörd och lyssnade inte på att bagaget rymdes ju varför ville han inte ens försöka.

Eidur G.

för mer än ett år sedan

Bästa taxi bolaget i Linköping för min del

Magnus B.

för mer än ett år sedan

Kanonbra ☺️

Björn A.

för mer än ett år sedan

Taxi kurir har alltid varit mitt första val när man ska hem från krogen, trevligare personal får man leta efter :)

Emilia N.

för mer än ett år sedan

Älskar Taxi kurir,åker inte med något annat taxibolag än med dem. Dem kommer snabbare än dem flesta i stan efter man bokat.

Karta och andra adresser

Bidevindsgatan 3, 652 21 Karlstad

Karlstad Taxi/TaxiKurir har verksamhet på Bidevindsgatan 3, Karlstad. 

Karlstad Taxi/TaxiKurir gick med vinst (2021)

Karlstad Taxi/TaxiKurir gick med vinst, 836 000 kr. Karlstad Taxi/TaxiKurir ökade sin omsättning med 8,87% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Karlstad Taxi AB:

Bolaget skall bedriva beställningscentral och förmedla transportuppdrag till transportörer anslutna till Karlstad Taxi AB , marknadsföra uppdragen vad gäller person- och godsbefodran. Förvärva och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget är huvudman för samtliga avtalsuppgörelser med beställarna'/uppdragsgivarna.

Verksamheten ingår i:

Karlstad Taxi AB

Organisationsnummer:

556335-8794

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1988-11-18

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52219 - Övriga stödtjänster till landtransport

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 054-15 02 00