Hitta.se
Karlstad Taxi/TaxiKurir - Budservice, Expresstransporter, Handikapptransporter, Taxi, Bud & Kurir
Karlstad Taxi/TaxiKurir

Karlstad Taxi/TaxiKurir

i Karlstad

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556335-8794

Växel

Besök

Om Karlstad Taxi/TaxiKurir

Taxikurir är Karlstads och Värmlands största bokningscentral för taxi med 40 fordon. Vårt trafikledningssystem är GPS- baserat vilket innebär att vi kan planera och utföra ditt uppdrag på ett rationellt sätt. Med en effektiv planering minskar vi även belastningen på vår miljö.

Vår målsättning är alltid, att du som kund och resenär ska känna trygghet och förtroende för de produkter vi erbjuder.

Boka därför din taxi- eller budtransport hos oss, dygnet runt.


Karlstad Taxi/TaxiKurir har 3.2 i betyg!

Karlstad Taxi/TaxiKurir har betygsatts av 21 personer varav 16 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.2 /5

21 betyg. 16 kommentarer

Clara E.

för 2 veckor sedan

Fungerar klockrent varje gång 🙌🏽

Anders Å.

för 6 månader sedan

Kan bara stämma in i kören: utebliven taxi i snöstorm kl 05:40 på morgonen, tågresa inbokad. Amatörer.

Eva-Marie J.

för 6 månader sedan

Min taxi kom inte för 14 dgr sedan på morgonen när jag skulle med tåget till Sthlm. Fick åka med en privat person som jag stoppade och hade 2 minuter på mig för att hoppa på tåget. Har åkt taxi i flera år och alltid gett dricks trots dålig service ibland och ofräscha bilar. Idag skulle jag ringa och beställa en taxi till imorgon, gick inte då de var så upptagna med kommunala/region åtaganden, de hänvisade till en konkurrent.Väldigt otrevligt bemötande i receptionen ikväll 230322. I somras skulle jag åka till universitetssjukhuset i Linköping för operation. Då kom taxi kurir, Karlstad, 1 timme för sent. Jag är väl superdum som alltid gett dricks. Detta är Taxi kurir, Karlstad.

Ahmad K.

för 6 månader sedan

DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA EN FÖRÄLDER DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA EN FÖRÄLDER. EN IDOTISKA TAXICHAUFFÖR LÄMNADE MIN SON SOM KOM MED SKOLSKJUS HELT ENSAM VID GATAN OCH DET HAR HÄNT X- ANATL GÅNGER. MIN SON HAR down syndrom OCH FÖRSTÅR INTE VAD FÖR KONSVIKVENSER SOM MAN KAN FÅ VID EN GATA. VI HAR HAFT RENA TUREN, GUDEN HAR VARIT MED OSS OCH VI HAR DE BÄSTA GRANNAR SOM KALLAR PÅ OSS OCH SÄGER ATT IDOTISKA TAXICHAUFFÖR HAR LÄMNAT ER SON HELT SJÄLV. VEM HAR ANSVAR DÅ? ALLA TAXICHAUFFÖR SKA VÄNTA TILLS EN FÖRÄLDER/ANHÖRIG HÄMTAR UPP BARNEN I BILEN.

Sanny L.

för mer än 6 månader sedan

Bokar du via appen så är det alltid mycket dyrare än om du ringer och beställer en taxi.

Thomas W.

för mer än 6 månader sedan

Uruselt. Förbeställde transport för 5 personer ca 6 timmar i förväg till kl 17:15 för att hinna till föreställning kl 18. 17:20 ringer en chaufför och undrar om vi behöver en stor bil. 5 min senare ringer igen och meddelar att han kan ta 3 personer och ingen mer bil kommer. Uppmanar mig att ringa växeln som meddelar att det finns ytterligare en bil om mer än 30 min och uppmanar mig att ringa ett annat bolag. Kontentan blir att taxin tar 4 av oss och jag kastar mig på cykeln. Vi kommer i tid till föreställningen men hade inledningsvis lite svårt att njuta av den efter denna enormt oprofessionella hantering

Gisela P.

för mer än ett år sedan

Anlita inte Taxikurir i Karlstad om du har en viktig tid att passa. Jag skulle delta i akademisk högtid vid universitetet och hade beställt taxi i god tid. Men taxin kom inte, det tog lång tid att nå fram till Taxikurir på telefon och det gick sedan inte att få besked om när taxin skulle komma. Efter 45 minuters väntan lyckades jag ordna annan transport till Campus, men då hade jag missat fotograferingen.

Alban M.

för mer än ett år sedan

svarade i telefonen när jag ringde. mycket bra!

Linda L.

för mer än ett år sedan

🌟🌟🌟🌟🌟

Linda H.

för mer än ett år sedan

Hade ett par vänner på middag ikväll. Paret ringer och bokar en taxi kl.23. Taxin skulle komma kl.24. Kl.24.40 ringer dom för att höra om taxin kommer snart. Då dom får svar att killen som tog emot bokningen har glömt att lägga in bokningen. Då dom frågar när taxin kommer säger han att han inte vet och dom kunde dessutom inte göra något på priset. Otroligt dålig service. Kl.01.10 ringer dom igen och hör vårt taxin är, då har dom fortfarande inte fixat någon bil. Nu är kl.01.26 och bilen har fortfarande inte kommit. Under all kritik.

Karta och andra adresser

Bidevindsgatan 3, 652 21 Karlstad

Karlstad Taxi/TaxiKurir har verksamhet på Bidevindsgatan 3, Karlstad. 

Karlstad Taxi/TaxiKurir gick med vinst (2021)

Karlstad Taxi/TaxiKurir gick med vinst, 836 000 kr. Karlstad Taxi/TaxiKurir ökade sin omsättning med 8,87% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Karlstad Taxi AB:

Bolaget skall bedriva beställningscentral och förmedla transportuppdrag till transportörer anslutna till Karlstad Taxi AB , marknadsföra uppdragen vad gäller person- och godsbefodran. Förvärva och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget är huvudman för samtliga avtalsuppgörelser med beställarna'/uppdragsgivarna.

Verksamheten ingår i:

Karlstad Taxi AB

Organisationsnummer:

556335-8794

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1988-11-18

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52219 - Övriga stödtjänster till landtransport

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 054-15 02 00