Hitta.se
Kassacentralen I Öst AB - Tillverkare av kontorsmaskiner
Kassacentralen I Öst AB

Kassacentralen I Öst AB

i Solna

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559108-1822

Växel

Om Kassacentralen I Öst AB

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP onlinebeställningar. Dessutom erbjuder vi en helt fristående, enkel molnbaserad kassa som vi kallar TruePAD. Vi vill minska våra kunders kostnader och skapa mervärde. Tack vare hyresavtal snarare än ägande kan vi erbjuda support och garanti under hela avtalstiden. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Vi har över 35 års erfarenhet inom branschen och är ett 60-tal anställda i 8 städer i Sverige; Malmö, Helsingborg, Kalmar, Jönköping, Göteborg, Stockholm, Gävle och Sundsvall. Därtill har vi ett gäng återförsäljare och täcker på så vis in hela landet. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor. Vi ser till att våra kunder är nöjda från start - från beställning till leverans. Vi anpassar kassasystemen efter era önskemål och försöker skräddarsy vårt samarbete så mycket som möjligt. Utöver kassaregister förser vi er även med förbrukningsmaterial som kassarullar med mera. Vi hjälper er att jobba smartare!


Var den första att lämna ett omdöme
för Kassacentralen I Öst AB

Karta och andra adresser

Ekelundsvägen 16, 171 73 Solna

Kassacentralen I Öst AB har verksamhet på Ekelundsvägen 16, Solna. 

Kassacentralen I Öst AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Solnaskontoret är Kassacentralen I Öst AB i Gävle.

Kassacentralen I Öst AB gick med vinst (2023)

Kassacentralen I Öst AB gick med vinst, 1 431 000 kr. Kassacentralen I Öst AB ökade sin omsättning med 16,23% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Kassacentralen i Öst AB:

Bolaget skall bedriva försäljning och service av kassaregister, butiksdata samt butiksvågar samt utföra datarelaterad service och konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Kassacentralen i Öst AB

Organisationsnummer:

559108-1822

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Kassacentralen i Skåne AB

Bolaget registrerat:

2017-04-06

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46660 - Partihandel med andra kontorsmaskiner och kontorsutrustning

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-650 52 56