Hitta.se
Kassacentralen i Skåne AB - Kontorsmaskiner, Data & IT

Om Kassacentralen i Skåne AB

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP beställningsapp. Vi vill minska våra kunders kostnader och skapa mervärde. Tack vare hyresavtal snarare än ägande kan vi erbjuda support dygnet runt samt garanti under hela avtalstiden. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Vi har 25 års erfarenhet inom branschen och är ett 40-tal anställda i 6 städer i Sverige; Malmö, Helsingborg, Kalmar, Stockholm, Gävle och Sundsvall. Därtill har vi ett gäng återförsäljare och täcker på så vis in hela landet. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor. Vi ser till att våra kunder är nöjda från start - från beställning till leverans. Vi anpassar kassasystemen efter era önskemål och försöker skräddarsy vårt samarbete så mycket som möjligt. Utöver kassaregister förser vi er även med förbrukningsmaterial som kassarullar med mera.


Vad tycker du om Kassacentralen i Skåne AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Tranemansgatan 48, 252 49 Helsingborg

Kassacentralen i Skåne AB har verksamhet på Tranemansgatan 48, Helsingborg. 

Kassacentralen i Skåne AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Helsingborgskontoret är KassaCentralen i Malmö.

Kassacentralen i Skåne AB gick med vinst (2021)

Kassacentralen i Skåne AB gick med vinst, 6 453 000 kr. Kassacentralen i Skåne AB ökade sin omsättning med 15,47% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Kassacentralen i Skåne AB:

Bolaget skall bedriva försäljning och service av kassaregister, butiksdata samt butiksvågar samt utföra datarelaterad service och konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Kassacentralen i Skåne AB

Organisationsnummer:

556700-8569

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Kassacentralen Holding AB

VD:

Bo Magnus Andersson

Bolaget registrerat:

2006-03-30

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46510 - Partihandel med datorer och kringutrustning samt programvara

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 042-26 34 56