hitta.seHitta.se

Verifiera ditt företag

Sök fram ditt företag och verifiera det via Bank-ID. Vi kontrollerar din beslutsfattande roll och vid första log-in skapas ett gratis företagskonto. Vid nekande går ärendet smidigt vidare via kundservice.Vanliga frågor & svar

 • Ta kontroll över sidan

  Svara på dina kundomdömen

  Uppdatera ditt företags information

 • Har du redan ett konto? Logga in

  FAQS

  Vanliga frågor

  Det tar bara någon minut – och sedan får du kontroll över ditt företags profil på hitta.se. Då kan du se till att fler fastnar för just ditt företag när de gör en sökning hos oss. Låt inte slumpen avgöra vilka som upptäcker ditt erbjudande!
  En bra profil på hitta.se kan vara avgörande för att attrahera leads (potentiella kunder). Se till att komplettera din företagsprofil med bra och relevant information – det gör det enklare att bli kund hos dig. Du får också möjlighet att svara på kundomdömen och visa upp din goda service. Dessutom erbjuder vi tilläggstjänster som ger ditt företag ännu större chans att ta del av leads.
  Du behöver varken betala för själva kontot eller för att göra viktiga uppdateringar av din företagsprofil. Däremot kan du själv välja att lägga till betaltjänster som ger företaget ytterligare synlighet på hitta.se. Du bestämmer. Inga dolda kostnader.
  Dina kunder kan lämna omdömen om ditt företag på hitta.se. Med ett företagskonto kan du ge dem svar. Du får både möjlighet att tacka för trevliga ord och ge din syn på saken om någon gnällspik dyker upp. Många av våra besökare kollar på omdömena, så ta chansen att visa upp din höga servicenivå.
  Ja, det fungerar på samma sätt som hos Allabolag och liknande tjänster. Därför behöver du inte tänka på att fylla i grundläggande information om ditt företag – sådant fixar vi åt dig. Det enda du behöver göra är egentligen att sätta pricken över i på din företagsprofil.
  Nej, vi hämtar kontinuerligt aktuella uppgifter om ditt företag direkt från Bolagsverket. Om du exempelvis byter företagsadress eller företagsnamn så uppdateras detta automatiskt på din företagsprofil på hitta.se.