Hitta.se
Koppla Vatten & Värme i Sverige AB

Koppla Vatten & Värme i Sverige AB

i Jönköping

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559229-7377

Om Koppla Vatten & Värme i Sverige AB

Vi utför alla typer av rörmokeri- och VVS-tjänster med fokus på värmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar från större aktörer i branschen, bland annat Nibe Värmepumpar. Vi utför dessutom jour-service, årlig service och drop in-service på alla värmepumpar och såklart på "vanliga" VVS-tjänster. När du anlitar oss kan du känna dig extra trygg med alla garantier vi lämnar, exempelvis vår Nöjd-Kund-Garanti.

Varmt välkommen att kontakta oss när du har frågor, funderingar, behöver utnyttja vår jour-tjänst eller bara vill installera en riktigt bra värmepump i Jönköping.

3.7
6 omdömen
R

Robert N.

för mer än 6 månader sedan

Kan rekommendera Koppla Vatten & Värme! -Duktig och skicklig vvs montör -Märks att de har många års erfarenhet av yrket -Kommer med smarta lösningar

M

Marina Z.

för mer än ett år sedan

Jag kan bara rekommenderar Kim, jag kände mig säker med honom och har fått bra personlig service och är helt nöjd.

H

Helena E.

för mer än ett år sedan

Kim svarar alltid snabbt. Har bra lösningar på sms eller så kommer han och kollar. Igår gjorde han en grundlig service på vår frånluftspanna enligt plan. Trevlig och villig att förklara och svara på frågor. Rimliga priser. För något år sen löste han ett stort problem som en annan rörmokare sjabblat till som denne inte kunde fixa och som gjort att systemet inte funkade alls.

Läs mer...
A

Anna Å.

för mer än ett år sedan

Superduktig och väldigt engagerad, har gjort ett hästjobb hos oss med med att rätta till tidgare dåliga installationer (gjorda av andra) med golvvärme, panna, dusch, omdragningar m.m. Väldigt mån om att det ska bli bra, jobbar tills det är klart även om det blivit sent, kommit på lördag när värmen inte funkat, hör av sig både på kvällar och helger för att kolla så allt funkar. Också mån om att man ska förstå vad som måste göras och vad det är som han har gjort. Har bara positivt att säga!

Läs mer...
C

Christoffer J.

för mer än ett år sedan

VARNING anlita inte detta företag. Dom saltar sina fakturor och hotar att inte fortsätta på ett halvfärdigt arbetet om man inte godkänner extra fakturor. Dom kan inte produkterna som dom installerar. Verkar vara väldigt inkompetenta och pratar i telefon hela tiden. Vilket gör att arbetet tar längre tid än det behöver göra vilket dom tar bra betalt för. Fick betala över 1000kr i timman inklusive restid och fikaraster. Har ett tråkigt och hotfullt bemötande om man ifrågasätter sätter någon detalj.

Läs mer...
A

Anonym

för mer än ett år sedan

Om det finns dåliga firmor i Sverige är detta firman deras värsta. Jag råder ingen att hantera dem, de är opålitliga och oprofessionella heller.

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Källebacksvägen 26, 554 75 Jönköping

Koppla Vatten & Värme i Sverige AB har verksamhet på Källebacksvägen 26, Jönköping. 

Koppla Vatten & Värme i Sverige AB gick med vinst (2022)

Koppla Vatten & Värme i Sverige AB gick med vinst, 29 000 kr. Koppla Vatten & Värme i Sverige AB minskade sin omsättning med -14,8% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Koppla Vatten & Värme i Sverige AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva el-, VVS- och bygginstallationer, bygg-, värme- och sanitetsarbeten, markentreprenad, konsultverksamhet inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av maskiner, entreprenadmaskiner, snöskoter, atv, bilar, transportfordon. Samt inköp och försäljning av dessa.

Verksamheten ingår i:

Koppla Vatten & Värme i Sverige AB

Organisationsnummer:

559229-7377

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Kim David Stefan Vallin

Bolaget registrerat:

2019-12-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43221 - Värme- och sanitetsarbeten

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-430 45 45