Hitta.se
Kråmö Skärgårdsby - Gästhamnar, Bensinstationer
Kråmö Skärgårdsby

Kråmö Skärgårdsby

i Trosa

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559155-0016

Om Kråmö Skärgårdsby

Kråmö är ett vackert skärgårdsreservat som består av huvudön Kråmö och sju mindre öar. Till Kråmö kommer du för en avkopplande naturupplevelse. På ön finner du den stora gräsplanen för umgänge och aktiviteter. Naturstigen leder dig till den stora gräsängen och vidare den den avlägsna stenstranden. Njut av bad från bryggor och klippor eller ta dig en värmande bastu i den vedeldade bastun i den lilla gästhamnen. Även under ytan finns stora naturvärden i form av bl.a. ålgräsängar, musselbankar och blåstångsbälten. För att även uppmärksamma och värna om de marina värdena ombildade Trosa kommun Kråmö till ett marint naturreservat 2018. På huvudön Kråmö finns en stugby med uthyrningsstugor för de som vill stanna längre och uppleva Kråmös vackra natur i lugn och ro.


Var den första att lämna ett omdöme
för Kråmö Skärgårdsby

Karta och andra adresser

Kråmö 2, 619 91 Trosa

Kråmö Skärgårdsby har verksamhet på Kråmö 2, Trosa. 

Kråmö Skärgårdsby har 5 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Trosaskontoret är Trosa Havsbad & Camping i Trosa.

Kråmö Skärgårdsby gick med vinst (2022)

Kråmö Skärgårdsby gick med vinst, 2 683 000 kr. Kråmö Skärgårdsby ökade sin omsättning med 48,44% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Apelago Group AB:

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva arrangemang för företag och privatpersoner. Båtcharter, events, mässor och äventyrsaktiviteter. Uthyrning av aktiviteter samt personaltjänster inom eventverksamhet och därmed förenligt med verksamhet. Äga och förvalta såväl fast som lös egendom och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva båt och rederiverksamhet samt arrangera upplevelser, events, och marknadsstärkande evenemang samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva helikoptercharter, taxiflyg, flygfoto samt därmed förenlig verksamhet. Företaget ska bedriva catering, restaurangverksamhet och vara konsult inom restaurang och därmed förenligt verksamhet. Förvaltning av värdepapper. Företaget kommer även bedriva verksamhet inom inom byggbranchen såsom tex: -Nybyggnation -Monteringsarbeten -Snickeri samt övriga relaterade arbeten.

Verksamheten ingår i:

Apelago Group AB

Organisationsnummer:

559155-0016

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Johan Olof Wolpher Wekell

Bolaget registrerat:

2018-04-12

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

56100 - Restaurangverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0156-50 52 00