Hitta.se
Kristinehovs Malmgård - Konferenser & Mässor, Begravningsbyråer, Kultur- & Fritidsverksamhet
Kristinehovs Malmgård

Kristinehovs Malmgård

i Stockholm

CheckboxVerifierat

Org.nr. 769619-6562

Kansliet

Julbord

Om Kristinehovs Malmgård

Välkommen till Kristinehovs Malmgård, en lugn oas mitt i Stockholm. Trots att staden genom seklen vuxit gården in på knutarna, så är känslan fortfarande nästan lantlig. Här på Kristinehov vill vi att det ska kännas som att träda in i en svunnen tid. Här finns ett flertal festsalar, salonger och rum för middag, fest, bröllop och konferens för upp till 120 personer. Se vår film Eller titta i vårt fotoalbum.

Kristinehovs Malmgård är också ett föreningsdrivet kulturcentrum. När du lägger ditt evenemang på Kristinehovs Malmgård bidrar du till kultur- och föreningsliv i Stockholm.


5.0
3 omdömen
S

Suvi S.

för mer än ett år sedan

Fantasktisk Julbord med Bellman och vackra Julvärdar. Följ gärna på Facebook så att du får information om kultursöndagarna. Konserts med klassiskt musik och andra kulturella evenemang.

C

Carina R.

för mer än ett år sedan

En pärla mitt i stan. Vi var där på julbord nu i början av december och det var så trevligt. Vilken god mat och vilket härligt ställe. Det var som om man förflyttades 300 år tillbaka till 1700-talet när man kom in i huset. Personalen var mycket trevlig och berättade att på somrarna har de kafé och i trädgården springer det ikring höns och tuppar. Jag kan verkligen rekommendera det!

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Kristinehovsgatan 2, 117 29 Stockholm

Kristinehovs Malmgård har verksamhet på Kristinehovsgatan 2, Stockholm. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-668 95 68

Telefonformat för 08-32 35 14