facebook_pixelBaldersgatan 12 Kronobergs Län, Älmhult - hitta.se
Hitta.se

Baldersgatan 12

343 31 Älmhult, Älmhult Kronobergs Län

Adress i Älmhult i Älmhult i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Baldersgatan 12.

Hitta hit

Bolån i Älmhult - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Älmhult. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Älmhult

Tomten är ca 744 kvadratmeter

Tomten, BAGAREN 8, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BAGAREN 8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Älmhult

Människorna i Älmhult

Människorna i Älmhult

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Älmhult bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Älmhults kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (47%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 40%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 890 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 079 555 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Älmhult

För de som är folkbokförda på Baldersgatan 12 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,96% (-0,69)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

33,202% (0,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,3% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

S+57%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 30 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

194 meter från adressen ligger Haga Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Norra Esplanaden 14.

Lockas man av restaurangbesök finns Brasserie Goaroije och Världshuset i Älmhult i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (437 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (259 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Älmhult

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 9 april kl 07:24

Trafikolycka, RV23

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till RV23 i höjd med Älmhult med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter rör det sig om två personbilar som kolliderat i norrgående riktning. Polis är på plats. Bärgare är beställd.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 29 mars kl 05:34

Bråk utomhus, Stenhuggarevägen.

Uppringare larmar om ett bråk utomhus. Fyra ungdomar ska vara inblandade. Flera polispatruller samt ambulans kör till platsen. Målsägande, en man i 18-årsåldern, är anträffad och undersöks nu av ambulans. Det är oklart om han behöver medfölja till sjukhus. Tre personer som misstänks ha med bråket att göra är anträffade, men ingen är i skrivande stund frihetsberövad. Uppdatering: Målsägande förs med ambulans till sjukhus. Uppdatering: Ärendet rubriceras som grov misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt frihetsberövad.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 27 mars kl 06:51

Två gripna efter inbrott på skola, Hökön.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott på en skola i byn. Två personer befinner sig i byggnaden. De tros ha tagit sig in genom ett fönster på baksidan av byggnaden. Polispatruller samt hundpatrull skickas till platsen. De misstänkta grips i närområdet. Det rör sig om en man och en kvinna. Stöldgodset i form av ett flertal våffeljärn återlämnas till målsägande.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
31%
SverigeÄlmhult

Brott jämfört med riket