facebook_pixelStationsvägen 10D Kronobergs län, Älmhult - hitta.se

Stationsvägen 10D

343 37 Älmhult, Älmhult Kronobergs län

Adress i Möckeln i Älmhult i Kronobergs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stationsvägen 10D.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Stationsvägen 10D är ett flerfamiljshus.

Bolån i Älmhult - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Älmhult. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Älmhult

Boendemiljön i Möckeln

Människorna i Möckeln

Människorna i Möckeln

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Möckeln bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Älmhults kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 910 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 133 527 kronor i lån.

-23%

Skatteläget i Älmhult

För de som är folkbokförda på Stationsvägen 10D gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,96% (-0,69)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

33,202% (0,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 20% fler röster än riksgenomsnittet.

S+20%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Möckeln

i Möckeln pågår och planeras det för 32 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Centrala Älmhult

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 789 meter från adressen ligger Haga Förskola Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (241 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (137 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Möckeln

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 05:26

Personbil har kört in i ett träd, Lärkgatan.

Larm inkommer om en singelolycka på Lärkvägen. En personbil har kört in i ett träd. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Trädet ligger över vägen. Enligt de första uppgifterna ska det inte finnas några personskador.

Åldringsbrott

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 01:24

Stöld i bostad, Älmhult.

En 88-årig kvinna fick under gårdagen påhälsning av en okänd man som ringde på dörren. Mannen tar sig in i lägenheten och uppehåller kvinnan genom att prata med henne. Hon är därefter osäker på om även en andra person har gått in i bostaden då hon senare upptäcker att smycken saknas. När händelsen idag kom till polisens kännedom skickades patrull till kvinnans adress för anmälningsupptagning.

Åldringsbrott

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 11:33

Stöld i bostad, Haganäs.

En 87-årig kvinna fick igår eftermiddag påhälsning i sin bostad i området Haganäs av en okänd man som utgav sig för att vara släkting till en anställd i hemtjänsten. Kvinnan upptäckte sedan att kontokorten i hennes plånbok saknades. Efter att händelsen kom till polisens kännedom idag skickades en patrull till kvinnans bostad för anmälningsupptagning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
31%
SverigeMöckeln

Brott jämfört med riket