facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Kronobergs Län, Älmhult - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

343 32 Älmhult, Älmhult Kronobergs Län

Adress i Älmhult i Älmhult i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1985

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1985.

Bolån i Älmhult - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Älmhult. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Älmhult

Tomten är ca 8802 kvadratmeter

Tomten, PALLANDER 7, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten PALLANDER 7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Älmhult

Människorna i Älmhult

Människorna i Älmhult

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Älmhult bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Älmhults kommun (49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 504 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 063 734 kronor i lån.

-24%

Skatteläget i Älmhult

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,96% (-0,69)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

33,202% (0,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 24% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+24%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 32 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 39 objekt till salu i Elmiersområdet

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

505 meter från adressen ligger Vitsippan Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Norra Esplanaden 14.

Lockas man av restaurangbesök finns Brasserie Goaroije och Världshuset i Älmhult i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (498 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (213 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Älmhult

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Åldringsbrott

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 09:13

Centralorten. Försök till att vilseleda en kvinna i 80-årsåldern.

En kvinna i 80-årsåldern, boende i Osby, får samtal från en person som utger sig för att representera en bank. Kvinnan anar oråd och avslutar samtalet. Polis skickas till kvinnans hemadress. Brottsrubricering är inte preciserad. Uppdatering kl. 23.33: Anmälan om försök till bedrägeri upprättas.

Bedrägeri

Rapporterat lördagen den 1 maj kl 08:01

Dam utsatt för bedragare, Osby.

En kvinna i 90-årsåldern larmar polis och berättar att hon utsatts för en bedragare. En man ska ha kommit hem till kvinnan och utgett sig för att vara en banktjänsteman. Mannen ska ha förmått kvinnan att lämna över pengar till honom och därefter lämnat bostaden. Polis har varit på plats hos kvinnan och upprättat en anmälan om bedrägeri. Patrullen har även tagit kontakt med kvinnans grannar för att kontrollera om fler personer utsatts. I skrivande stund finns inga fler målsägande.

Stöld, försök

Rapporterat lördagen den 1 maj kl 02:02

Misstänkt kapellskärning på Terminalgatan.

Samtal inkommer till polisens ledningscentral från en lastbilschaufför. Okänd person som försökt ta sig in i lastutrymmet. Polispatrull har varit på plats och en anmälan om försök till kapellskärning upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
31%
SverigeÄlmhult

Brott jämfört med riket