facebook_pixelRingvägen 1L Kronobergs Län, Konga - hitta.se

Ringvägen 1L

362 40 Konga, Tingsryd Kronobergs Län

Adress i Södra Sandsjö i Konga i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 1L.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Ringvägen 1L är ett flerfamiljshus.

Bolån i Konga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Konga. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Konga

Tomten är ca 14834 kvadratmeter

Tomten, ÖRMO 3:19, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖRMO 3:19 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Södra Sandsjö

Människorna i Södra Sandsjö

Människorna i Södra Sandsjö

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Södra Sandsjö bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Tingsryds kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (44%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 598 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 506 887 kronor i lån.

-31%

Skatteläget i Tingsryd

För de som är folkbokförda på Ringvägen 1L gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,07% (-0,58)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

33,312% (0,14)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 77% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+77%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Södra Sandsjö

Just nu finns 5 objekt till salu i Konga

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 7 937 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 562 kr/m2 och går ner med 7.12 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

820 meter från adressen ligger Örmoskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (612 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Sandsjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 01:08

En patrull stoppade en bil där föraren misstänks för rattfylleri.

Föraren är en man i 30-årsåldern som stoppades i Rävåsen. Mannen fick följa med för provtagning då han misstänktes för att ha narkotika i kroppen. Resultatet av provtagningen får avgöra om mannen gjort sig skyldig till misstanken om rattfylleri under påverkan av narkotika. 

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:39

Brand i hus, Folkparksvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till adressen gällande brand i ett hus. Efter ett par minuter har branden släckts av en man på boendet och det skall ha brunnit innanför ytterdörren. Samtliga personer i huset skall vara ute ur byggnaden. Uppdatering : En anmälan är upprättad om mordbrand. Ingen misstänkt är gripen. Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 06:19

Rv25, öster om Eriksmåla.

En personbil kolliderar med en älg på riksväg 25, västergående körbana strax öster om Eriksmåla. Polis och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu inte känt om någon person är skadad och hur det gått för djuret.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
47%
SverigeSödra Sandsjö

Brott jämfört med riket