facebook_pixelBryggaregatan 10B Kronobergs Län, Lidhult - hitta.se
Hitta.se

Bryggaregatan 10B

341 71 Lidhult, Ljungby Kronobergs Län

Adress i Lidhult i Lidhult i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bryggaregatan 10B.

Hitta hit

En villa byggd 1967

På adressen finns en villa byggd 1967. Huset är 123 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Lidhult.

Bolån i Lidhult - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lidhult. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lidhult

Tomten är ca 1045 kvadratmeter

Tomten, LIDHULT 17:1, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LIDHULT 17:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lidhult

Människorna i Lidhult

Människorna i Lidhult

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Lidhult bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Ljungbys kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 423 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 138 756 kronor i lån.

-17%

Skatteläget i Ljungby

För de som är folkbokförda på Bryggaregatan 10B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,07% (-0,58)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

33,312% (0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,3% av rösterna.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära på Unnarydsvägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Lidhults Värdshus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (708 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lidhult

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 11:10

Kollision mellan lastbil och personbil på E4.

En lastbil och en personbil har kolliderat på E4 i södergående körriktning vid trafikplats Ljungby Norra. Det är helt stopp i trafiken i södergående körriktning till följd av olyckan. Uppdatering: Arbetet på platsen är färdigt och vägen åter öppen för trafik.

Trafikolycka, singel

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 12:49

Trafikolycka, E4 Hamneda

En trafikolycka har inträffat i södergående körfält på E4 tpl Hamneda. Det finns inga uppgifter om skadeläget. Olyckan kommer att påverka trafiken i viss mån.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 03:54

Lastbil i olycka, E4.

Larm inkommer om en singelolycka på E4 söder om Kånna, i norrgående riktning. En lastbil har kört in i mitträcket. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Det är stopp i trafiken. Uppdatering: Inga personskador. Uppdatering: Lastbilen ska bärgas. Vägen är avstängd i båda riktningarna och arbetet på platsen väntas ta flera timmar. Det är mycket halt på vägarna i området.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
29%
SverigeLidhult

Brott jämfört med riket