facebook_pixelRingvägen 2 Kronobergs Län, Ljungby - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

341 32 Ljungby, Ljungby Kronobergs Län

Adress i Kånna i Ljungby i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

Bolån i Ljungby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungby. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ljungby

Boendemiljön i Kånna

Människorna i Kånna

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

Skatteläget i Ljungby

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,07% (-0,58)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

33,312% (0,14)

Bostadsmarknaden i Kånna

Just nu finns 22 objekt till salu i Ljungby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 358 meter från adressen ligger Skaparglädjens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, City Gross Ljungby på Ringvägen 3.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (436 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (144 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kånna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 17 juni kl 12:43

Påkörd person, Storgatan.

En olycka har inträffat på Storgatan där en person uppges ha blivit påkörd av en personbil i korsningen med Drottninggatan. Skadeläget på platsen är inledningsvis okänt. Uppdatering: En kvinna i 45-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans efter olyckan. Ärendet rubriceras som vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

Övrigt

Rapporterat onsdagen den 16 juni kl 04:42

Kvinna fick besök av falska poliser, Vrå.

En äldre kvinna i Vrå ska vid lunchtid idag fått besök att två för henne okända män. Männen ska ha utgett sig för att vara civila poliser, men vägrat att legitimera sig. Närmare omständigheter kring händelsen eller syftet med männens besök är inte känt. En polispatrull har varit på plats hos kvinnan och en anmälan om föregivande av allmän ställning upprättas.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 8 juni kl 07:01

Misstänkt drograttfylleri, Ringvägen.

Kontroll av en personbil på Ringvägen resulterar i att föraren, en 25-årig man, medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks också för grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
29%
SverigeKånna

Brott jämfört med riket