facebook_pixelRingvägen 2 Kronobergs Län, Ljungby - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

341 32 Ljungby, Ljungby Kronobergs Län

Adress i Kånna i Ljungby i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

Bolån i Ljungby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungby. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Ljungby

Boendemiljön i Kånna

Människorna i Kånna

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

Skatteläget i Ljungby

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,07% (-0,58)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

33,312% (0,14)

Bostadsmarknaden i Kånna

Just nu finns 28 objekt till salu i Stensberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 358 meter från adressen ligger Skaparglädjens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, City Gross Ljungby på Ringvägen 3.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (436 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (144 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kånna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 08:49

Två män utsatta för grov misshandel.

Polis och ambulans larmas till centrala Ljungby med anledning av en misshandel som uppges ha inträffat på Stationsgatan. Det rör sig om två män i 20-års åldern som blivit utsatta för en misshandel utav två jämnåriga personer som dom har någon form av relation till. Samtliga har tillsammans färdats i samma bil och därefter har misshandeln inträffat på Stationsgatan. Någon form av tillhygge uppges ha använts. Polis har varit på plats och hållit förhör med dom drabbade. Ingen gärningsperson fanns då kvar på platsen och ingen är gripen för närvarande. En utav dom drabbade har på egen hand uppsökt sjukvård för kontroll av en skada som uppstått i samband med händelsen.

Försvunnen person

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 04:10

Försvunnen man, Kungshögsgatan.

Polisen söker efter 85-årige Egon som lämnade sitt boende på Kungshögsgatan klockan 13.15 idag. Egon har en sjukdomsbild som gör att han bör återfinnas snarast. Signalement: Egon är 174 centimeter lång, klädd i en ljus fleecetröja och sannolikt i ett par vinterkängor. Han är skäggig och bär svarta glasögon. Egon rör sig obehindrat och raskt, dock lutar han sig lite framåt och brukar fläkta med armarna när han går. Om du tror dig se Egon just nu, hör av dig till polisen på 112. Om du tror dig ha sett honom tidigare, ring 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral i Syd. Uppdatering: Mannen är anträffad av hundpatrull och återförd till sitt boende. Han mår efter omständigheterna bra.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 11:21

Arbetsplatsolycka industriområdet

En man har blivit påkörd i låg hastighet av någon typ av fordon på industriområdet i Ljungby. Omständigheterna kring olyckan är i nuläget oklara. Polis är på platsen och försöker skapa sig en uppfattning om vad som hänt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
29%
SverigeKånna

Brott jämfört med riket