facebook_pixelStorgatan 37C Kronobergs Län, Skruv - hitta.se

Storgatan 37C

365 94 Skruv, Lessebo Kronobergs Län

Adress i Ljuder i Skruv i Kronobergs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Storgatan 37C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1957

Fastigheten på Storgatan 37C är ett flerfamiljshus byggt 1957.

Bolån i Skruv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skruv. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Skruv

Boendemiljön i Ljuder

Boendemiljön i Ljuder

I området kring Storgatan 37 bor många i villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (15%).

Wikipediafoton från närområdet

Ljuders kyrka
Backa göl
Rolf Bergendorffs radiomuseum
Skruv, Lessebo kommun

Människorna i Ljuder

Människorna i Ljuder

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Ljuder bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Lessebos kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 4% som högutbildade. 18% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 5 775 kr, vilket är 79% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 116 627 kronor i lån.

-79%

Här i Lessebo betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Storgatan 37C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

12,00% (0,72)

0,242% (0,00)

Summa

34,052% (0,88)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 73% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+73%

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Honda i området.

Nissan
Honda

Bostadsmarknaden i Ljuder

Just nu finns 4 objekt till salu i Skruv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

429 meter från adressen ligger Lilltorpet Förskola.

Närmaste grundskola är Björkskolan (429 meter), som är en kommunal skola med ca 76 elever i årskurserna 1-6. Här har 88% av lärarna lärarexamen och det går elva elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (412 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (119 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ljuder

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån väpnat

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 08:06

Rån mot matvarubutik, Påryd.

Personal i en matvarubutik trycker på sitt överfallslarm. Två gärningsmän ska ha rånat butiken. Gärningsmännen ska ha varit beväpnade. Polis är på väg till platsen. Uppdatering: En avspärrning upprättas. Inga personskador har rapporterats. Gärningsmännen ska ha kommit över gods och därefter lämnat platsen. Polispatruller söker efter de misstänkta. Man kontrollerar eventuella övervakningskameror i området. Uppdatering: Polis är klara på plats. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Har du sett något som kan ha samband med rånet? Tipsa polisen på 114 14.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 01:08

En patrull stoppade en bil där föraren misstänks för rattfylleri.

Föraren är en man i 30-årsåldern som stoppades i Rävåsen. Mannen fick följa med för provtagning då han misstänktes för att ha narkotika i kroppen. Resultatet av provtagningen får avgöra om mannen gjort sig skyldig till misstanken om rattfylleri under påverkan av narkotika. 

Trafikolycka, vilt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 06:19

Rv25, öster om Eriksmåla.

En personbil kolliderar med en älg på riksväg 25, västergående körbana strax öster om Eriksmåla. Polis och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu inte känt om någon person är skadad och hur det gått för djuret.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
66%
SverigeLjuder

Brott jämfört med riket