Hitta.se

Växel

Om Läkarhuset i Göteborg

Läkarhuset i Göteborg är verksam inom tandläkarverksamhet och hade totalt 6 152 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 511 personer sedan 2019 då det jobbade 6 663 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Läkarhuset i Göteborg omsatte 8 099 000 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Läkarhuset i Göteborg har 2,8 i betyg!

Läkarhuset i Göteborg har betygsatts av åtta personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,8 /5

8 betyg. 6 kommentarer

Marianna R.

för mer än ett år sedan

Fruktansvärt dålig arbetsplats. De arbetar inte för människornas hälsa! Husläkaren ringde att tyvär, vi måste åka till Carlenderska sjukhuset, på grund av våra blod prover kastades bort, och Dr. Martin fick inte svaren på provet. Jag och min man var i labotatoteiet 6-e Maj kl. 9:00 fastande mage, det är inte roligt alls. Jag har diabetes, så jag måste äta bestämda tid. Men tyvärr, så dåliga medarbetare som arbetar där, eller bara visar att de gjöt not för lönen! Jag hittar inte ord för den bemötanden. Jag som pedagog låste aldrig in barnen i klassrummet för att jag inte hade lust att jobba!

Britt L.

för mer än ett år sedan

Uruselt uppföljning

Kent B.

för mer än ett år sedan

Bra läkare där.

Yusra

för mer än ett år sedan

Nu har jag gett upp om den här vårdcentralen. Okunniga och oengagerade läkare. Dåligt med utrustning. Det känns som inte kommer in hos sjukvården. I 8 år har de sänkt och höjt min mediciner utan resultat. Varje gång träffar man en ny läkare som kan väldigt lite om dig. Sist gjorde jag en Coronatest. Fick vänta en vecka utan att få besked. Jag ringde efter en vecka , får jag ett svar att jag inte har Corona. Jag frågade om jag kan få ett sms på resultatet. Får ett svar att de inte har ett sådant system att skicka svar.

Dan

för mer än ett år sedan

Läkarhuset levererar en mycket tveksam vård. Personalomsättningen bland läkarna är stor och bemötandet och behandlingen från vissa läkare är ytterst tveksam. Lokalerna är små, bristfälligt utrustade och bristfälligt städade. Som patient upplever man att ekonomin är viktigare är vårdens kvalitet.

Maja L.

för mer än ett år sedan

Högsta betyg från mig! Mycket nöjd med bemötande, tidsbokning och en fantastiskt trevlig och effektiv läkare!

Karta och andra adresser

Södra Vägen 27, 411 35 Göteborg

Läkarhuset i Göteborg har verksamhet på Södra Vägen 27, Göteborg. 

Läkarhuset i Göteborg har 1444 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Göteborgskontoret är Valands Tandvård i Göteborg.

Läkarhuset i Göteborg gick med vinst (2020)

Läkarhuset i Göteborg gick med vinst, 867 000 000 kr. Läkarhuset i Göteborg minskade sin omsättning med -4,31% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 6 152 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Praktikertjänst AB:

Bolagets ändamål är att bedriva tandvård, hälso- och sjukvård, ekonomisk förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Praktikertjänst AB

Organisationsnummer:

556077-2419

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Peggy Carina Olson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86230 - Tandläkarverksamhet

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-81 09 00