facebook_pixelLäkarnas Estetiska Skola - Narvavägen 8, Stockholm | hitta.se
Hitta.se

tfn

Om Läkarnas Estetiska Skola

Från och med den 1a januari 2021 går lagen om krav på medicinsk personal vid skönhetsingrepp igenom. Alla som utövar skönhetsingrepp kommer enligt lag att vara legitimerade läkare, tandläkare eller sjuksköterskor. Vi tycker att det är en mycket viktig och nödvändig utveckling, mot bakgrund av den oreglerade situation som råder i nuläget. Det gläder oss att patienterna skyddas och att man värnar om allas hälsa, oavsett vilken typ av behandling de väljer.

Den första akademin i Sverige som endast riktar sig till läkare, tandläkare och sjuksköterskor med giltig legitimation från socialstyrelsen. Vi håller förstklassiga kurser och workshops inom medicinsk estetik och har våra kurslokaler på Narvavägen 8, Östermalm.

Läkarnas Estetiska Skola startades av Dr. Maryam Nirvani, legitimerad specialistläkare inom Invärtesmedicin. Som huvudansvarig ser hon över kursernas innehåll samt godkännande av deltagarna i samband med certifiering efter avslutad kurs.

Vad tycker du om Läkarnas Estetiska Skola?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Narvavägen 8, 115 23 Stockholm

Läkarnas Estetiska Skola har verksamhet på Narvavägen 8, Stockholm. 

Läkarnas Estetiska Skola har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är No.8 Aesthetic Clinic i Stockholm.

Läkarnas Estetiska Skola gick med vinst (2020)

Läkarnas Estetiska Skola gick med vinst, 40 000 kr. Läkarnas Estetiska Skola ökade sin omsättning med 53,61% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Mani Doctor AB:

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultationer och uthyrning av personal inom sjukvården, intygsmottagning inom sjukvården, medicinsk skönhetsbehandling samt anordnande av utbildningar och kurser för legitimerad personal inom skönhetsvård och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Mani Doctor AB

Organisationsnummer:

556769-2313

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2010-05-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86211 - Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-785 20 50