Hitta.se

Länssjukhuset Kalmar

i Kalmar

Org.nr. 232100-0073

Besök

Lasarettsvägen 1 Karta

Leveransadress

Länssjukhuset I Kalmar
391 85 Kalmar

Om Länssjukhuset Kalmar

Länssjukhuset Kalmar är verksam i Kalmar.

3.5
24 omdömen
E

Eva M.

för mer än 6 månader sedan

Alltid bäst!

J

Jan I.

för mer än ett år sedan

Tycker det är dåligt att inte telefonen inte fungerar. Automatiska telefonsvarare bryter utan att ärendet blivit framfört.

J

Janolof

för mer än ett år sedan

trevligt bemötande

G

Gunnel E.

för mer än ett år sedan

Får 5 stjärnor av mig. Både läkarna, sjuksköterskorna, undersköterskorna är helt fantastiska. Har fått sån fantastisk hjälp av fantastiska människor på Kalmar länssjukhus

K

Katarina L.

för mer än ett år sedan

Uruselt

L

Lars N.

för mer än ett år sedan

Bra information samtal

G

Gunhild K.

för mer än ett år sedan

Akuten katastrof! Kunde kostat mig livet!!! Först på tredje besöket, inom en vecka, togs jag på allvar och fick opereras akut i tarmarna!!! Tredje gången var det mkt bra läkare som tog hand om mig.

L

Lena

för mer än ett år sedan

Har inte behövt gå dit själv, men har nära anhöriga som varit inlagda där! Inga bekymmer om något, vänliga läkare o sköterskor tar sig tid med patienter o deras anhöriga! I alla fall med oss! Många tack till ER...🥰❤❤

K

Kerstin B.

för mer än ett år sedan

Mycket väl omhändertagen och fått min diagnos genomlyst så långt det går. God mat om den än hunnit svalna lite mycket på vägen till sjuksängen. Hygienutrymmen typ toa och dusch inte senaste och skulle behöva uppfräschning men fyller ändå sitt syfte. Stort tack till alla som jobbar på hjärtintensiven och akuten för deras insatser. Munskydden och utländsk brytning gör tyvärr också att åtminstone jag har lite svårt att höra vad som sägs. Tacksam för att i sådana fall annan person tar sig tid och "översätter". Tyvärr är mitt minne för alla namn som passerar inte det bästa heller. Tur att det finns hjälp att få när man är i behov och behöver vård för att tillfriskna.

Läs mer...
U

Uno K.

för mer än ett år sedan

Bara mycket bra erfarenheter tidigare. En stjärna ryker dock pga att det är närmast omöjligt att kontakta Hörselvården per telefon eller något annat vis. Angiven telefontid fungerar ej.

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Lasarettsvägen 1, 392 56 Kalmar

Länssjukhuset Kalmar har verksamhet på Lasarettsvägen 1, Kalmar. 

Länssjukhuset Kalmar har 156 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kalmarskontoret är Region Kalmar Län - Landstingsservice Kalmar i Kalmar.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Olika telefonformat

Telefonformat för 0480-810 00