Leilas General Store Norrlandsgatan 13, Stockholm - hitta.se

Om Leilas General Store

Leila's General Store startades i mars 2012 av Leila Lindholm och är en konceptbutik som finns på internet samt som fyra fysiska butiker. Idag drivs verksamheten i fysiska butiker i Mood Sthlm, Täby C, Göteborg, Mariefred, Strängnäs, samt på internet med ett lager i Strängnäs och ett huvudkontor i Stockholm. Leilas General Store är ett kvalitetsvarumärke med en produktlinje där du kan handla produkter av högsta kvalitet.

Karta och andra adresser

Norrlandsgatan 13, 111 43 Stockholm

Leilas General Store har kontor på Norrlandsgatan 13 på Norrmalm, StockholmPå denna adress finns även 17 andra företag registrerade.

Leilas General Store har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Leilas General Store i Mariefred.

Parkeringar nära Leilas General Store på Norrlandsgatan 13

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Leilas General Store. Det närmaste ligger 90 meter bort, Passagen.

90m

Parkering

Passagen

242m

Parkering

P-Hus

256m

Parkering

P-Hus

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Leilas General Store?

Skriv ett omdöme

Leilas General Store gick med förlust (2019)

Leilas General Store gick med förlust, -3 800 tkr. Leilas General Store ökade sin omsättning med 15.64% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Walter & Books AB:

Bolaget ska bedriva verksamhet enligt nedan samt därmed förenlig verksamhet: Kock, stylist, programledare, författare, inredare, föredragshållare samt som rekvisitör med uthyrning och lagerhållning av rekvisita. Produktionsbolag för litteratur, tidskrifter och TV. Anordnare av kursverksamheter, Workshops och föreläsningar på uppdrag. Uthyrning av ateljé- och studiolokaler. Detaljhandel med främst husgeråd på internet samt i butik. Bolaget kan äga och förvalta värdepapper samt fast egendom

Verksamheten ingår i:

Walter & Books AB

Organisationsnummer:

556581-7268

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Tor Mårten Elensky

Bolaget registrerat:

2000-01-20

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

58110 - Bokutgivning

Branscher

Andra format av 08-411 40 60