facebook_pixelLundachark AB - Nöbbelövs Mossaväg 1, Lund | hitta.se
Hitta.se

Om Lundachark AB

Lundachark startade i december 2002, med fyra hängivna korventusiasters hela energi. Deras långa erfarenhet av att producera charkuterivaror fick äntligen utlopp i ett företag som jobbar med tre allt överskuggande principer: kvalitet, kvalitet, och – kvalitet. Deras uppmaning till världen är kort och enkel: Välj bra korv.

Idag försiggår Lundacharks hela produktion – sortimentet har vuxit ut till i dagsläget fjorton olika korvar av högsta kvalitet – i den egna fabriken på Gunnesbo i Lund. Maskinparken är toppmodern och erbjuder en näst intill utsläppsfri produktion. All tillverkning i fabriken följer HACCP, en internationell standard för livsmedelssäkerhet.

I anslutning till fabriken kan du köpa korv redan tidigt på morgnarna, en LunnaMelle ”i näven” på fredagsmorgnarna har blivit något av tradition för många. Du kan även handla förpackad korv direkt från produktionen och dessutom erbjuder Lundachark goda korvmenyer i “luckan” vid lunchtid. Välkommen!

Karta och andra adresser

Nöbbelövs Mossaväg 1, 226 60 Lund

Lundachark AB har verksamhet på Nöbbelövs Mossaväg 1, Lund. 

Vad tycker du om Lundachark AB?

Skriv ett omdöme

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Lundachark AB:

Bolaget skall bedriva inköp, förädling och försäljning av köttvaror och livsmedel till konsument-, grossist- och storhushållsmarknaden, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Lundachark AB

Organisationsnummer:

556636-0060

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2002-11-28

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

10130 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 046-540 75 60