Hitta.se
Mälarflytt & Allservice AB

Mälarflytt & Allservice AB

i Hallstahammar

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559278-0075

Om Mälarflytt & Allservice AB

Välkommen till Mälarflytt i Hallstahammar! Vi är en flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företagare att flytta snabbt, säkert och proffsigt i hela Västmanland. Oavsett om det rör sig om en mindre eller en omfattande flytt ser vi till att ditt bohag flyttas säkert och effektivt från punkt A till punkt B.

För att ge våra kunder maximal säkerhet erhåller vi trafiktillstånd vilket gör att alla våra flyttjobb är ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss – vi gör din flytt till en smidig och snabb affär till rimligt pris!


Mälarflytt & Allservice AB har 5.0 i betyg!

Mälarflytt & Allservice AB har betygsatts av tre personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

3 betyg. 3 kommentarer

Tuula K.

för 5 månader sedan

De är mycket skickliga o serviceminded,trevliga och mycket hjälpsamma ! Jag är mycket nöjd. De är sociala och har humor.!!!!😄🤗

Gill G.

för mer än 6 månader sedan

Fixa min flytt underbart bra

Monica S.

för mer än ett år sedan

Snabb, trevlig och duktig bärhjälp fick vi i samband med inflyttning till lägenhet med mycket smal trappa. Vi kan varmt rekommendera Mälarflytt och Allservice!

Karta och andra adresser

Videvägen 1B, 734 38 Hallstahammar

Mälarflytt & Allservice AB har verksamhet på Videvägen 1B, Hallstahammar. 

Mälarflytt & Allservice AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hallstahammarskontoret är Flyttningsbyrån Vikingens Express i Köping.

Mälarflytt & Allservice AB gick med vinst (2022)

Mälarflytt & Allservice AB gick med vinst, 100 000 kr. Mälarflytt & Allservice AB ökade sin omsättning med 30,28% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Mälarflytt & Allservice AB:

Aktiebolaget ska bedriva åkeri och allservice, och kommer att erbjuda flytt, frakt och buduppdrag åt företag i Västmanland och Mälardalen, samt vara behjälplig med skilda uppdrag inom RUT-sektorn åt privatpersoner med allt från packning och flyttar, till trädgårdsskötsel, fönstertvätt och botransport av rens- och byggavfall och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även åta sig uppdrag med reparationer, som underentreprenör och konsult inom transportledning åt andra åkerier. Bolaget kommer även att erbjuda konsulttjänster inom beteendevetenskap och design, som t.ex. homestyling, inredning, grafisk formgivning, utställningar, beteendeförändrande miljöer, interiördesign av allmänna utrymmen och därmed förenlig verksamhet

Verksamheten ingår i:

Mälarflytt & Allservice AB

Organisationsnummer:

559278-0075

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2020-10-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49410 - Vägtransport, godstrafik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-084 35 60