Hitta.se
Mälarvillan AB

Mälarvillan AB

i Västerås

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556653-8343

Om Mälarvillan AB

Inspirationen till att bygga hus kan komma från olika håll, en plats eller en stil man gillar. Ni vet att ni vill bygga hus. Ni har lite idéer om hur ni vill att det ska se ut. Men sen då? Det är då Mälarvillan kommer in i bilden och hjälper er bygga just ert skräddarsydda hus. Med Mälarvillan kan ni skissa fritt efter egna idéer eller anpassa någon planlösning vi redan har färdigt. Hos oss väljer ni även vilken entreprenadform som passar er bäst. Vi är en trygg partner för alla typer av husbygge. Med vår egen produktion i Surahammar förverkligar vi alla typer av husbyggen.

Mälarvillan AB har 3.3 i betyg!

Mälarvillan AB har betygsatts av fyra personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.3 /5

4 betyg. 2 kommentarer

Tone Ö.

för mer än 6 månader sedan

Fruktansvärt bemötande från alla håll i bolaget efter att offerten var påskriven till slutleverans samt även efter leverans. Vi köpte nyckelfärdigt hus som blev försenat där vi under processens gång inte heller får uppdateringar om hur det går och när vi kan förväntas flytta in. 3 slutbesiktningar krävdes innan den sista blev godkänd, respektlöst både mot vår tid och vår planering. Projektledaren hade inte heller koll på vårt hus och många fel som upptäcktes under byggets gång var av oss som kund. Under byggtiden såg tomten ut som ett bombnedslag och trots påtryckningar från oss så blev det vi som fick städa det mesta av tomten för att inte riskera att skräp blåste in i skog och förstör miljö. Mängder av spik och fimpar ligger kvar runt huset fortfarande, känns inte alls tryggt när vi ska bo där med djur och barn. Mälarvillan marknadsför sig med att dom kan erbjuda kundanpassade hus där man får vara "sin egna arkitekt" vilket är långt ifrån sanningen. Dom har inte projektledare eller inköpare som klarar av projektledningen för att ro det i hamn och hela projektet blir lidande med förseningar och felleveranser. Vi förstår att saker kan hända under ett husbygge som man inte räknat med. Mälarvillan som företag tar dock inget ansvar eller återkopplar med åtgärdsplaner även efter att huset levererats. Vi har väntat i över tre månader på att få svar på när punkter från SB ska åtgärdas samt övriga bekymmer som dykt upp efter leveransen av huset. Listan kan göras lång på vad som gått fel för oss och om vi blivit bra bemötta under tiden eller om Mälarvillan tagit ansvar hade vi ändå kunnat känna oss nöjda men när svar lyser från sin frånvaro känner man sig som kund inte alls okej bemött. Verkligen under all kritik.

Hans L.

för mer än ett år sedan

Håller på att avsluta ett villabygge i egen regi och kan väl sammanfatta projektet med att Mälarvillan har hanterat detta tämligen amatörmässigt med ständiga felleveranser av material som orsakat mig problem och förseningar. Handläggarna har haft en ganska snorkig attityd efter att fakturan blev betald.

Karta och andra adresser

Sjöhagsvägen 6A, 721 32 Västerås

Mälarvillan AB har verksamhet på Sjöhagsvägen 6A, Västerås. 

Mälarvillan AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Västeråskontoret är Mälarvillan AB i Örebro.

Mälarvillan AB gick med förlust (2022)

Mälarvillan AB gick med förlust, -3 634 000 kr. Mälarvillan AB ökade sin omsättning med 96,85% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Mälarvillan AB:

Bolaget skall idka tillverkning av byggkomponenter, byggentreprenader, äga, förvalta och exploatera fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Mälarvillan AB

Organisationsnummer:

556653-8343

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Karl Ove Peter Lindberg

Bolaget registrerat:

2004-01-22

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

16231 - Tillverkning av monteringsfärdiga trähus

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 021-470 56 00