Hitta.se

Mölndals sjukhus

i Mölndal

Org.nr. 232100-0131

Göteborgsvägen 31 Karta

Besöksadress

Västra Götalandsregionen
405 83 Göteborg

Om Mölndals sjukhus

Mölndals sjukhus är verksam inom Läkare och Sjukhus & Lasarett i Mölndal.

Mölndals sjukhus har 2,6 i betyg!

Mölndals sjukhus har betygsatts av elva personer varav sju även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,6 /5

11 betyg. 7 kommentarer

Ingrid F.

för mer än ett år sedan

Jag låg på Mölndals sjukhus ca 3 veckor efter fall på en isfläck, när jag skulle stiga ner från bussen. Vristen bröts fult. Först låg jag på ett rum med 3 patienter med svårläkta bakterieinfektioner, vilket inte kändes bra. Jag fick dock flytta direkt när jag påtalade detta. Vården därefter tog sin tid, men jag kände mig hela tiden mycket väl omhändertagen och har bara beröm att ge läkare och övrig personal.

Dabest

för mer än ett år sedan

Att vänta på akutmottagningen med en bruten handled i över 8 timmar är inte roligt. 1 st ortopedläkare på en akut som ska nästan hela Göteborg som upptagningsområde, är beklämmande. Inte undrar på att folk skaffar sig extra sjuk och olycksfallsförsäkringar till den privata sjukvården. Jag vet att svensk sjukvård har god standard, men sjukvården ska också få veta vad som är dåligt. Det här är dåligt, att sitta över 8 timmar på akuten!!!

Benny R.

för mer än ett år sedan

Jag har legat här i 2 dygn med båda benpiporna i vänster ben avvrida, har blivit lovad operation 2 ggr men blivit snuvad på dessa löften pga att kirurger har viktigare saker att göra. Jag undrar hur skadad man behöver vara för att bli opererad. Jag är orolig att det läker fel vilket kan kontrolleras med en röntgenplåt men dom vägrar att röntga den , om dom till slut röntgar den och benen ligger rätt så lämnar jag sjukhuset omedelbart.

Nils A.

för mer än ett år sedan

Jag märkte att jag plötsligt såg sämst med hade bytt plats. Ett besök på Närhälsan resulterade i en direktremiss till Ögonkliniken på Mölndal sjukhus. Man konstaterade Gula fläcken, och bokade in mig för fullständig undersökning nästa morgon.Då påbörjade man också en sprutbehandling i ögat. Allt inom 21 timmar.All heder åt vården denna gång!

K

för mer än ett år sedan

Att sitta på AKUT mottagning i över 6-7 timmer med en fraktur i foten för att en ortoped ska kolla på en röntgen bild some är redan tagen och radiologen redan har bedömd. Att sitta o ba för att se han/ hon ska säga om det ska gipsas eller inte. Gips görs av ssk. IDIOTISK!!! Vet ej varför det kallas akutmottagning. Dem få tid at dricka kaffe o ta sin rast medan folk lodar på vänterum vilket är iskallt. Idiotisk system.

Mattias

för mer än ett år sedan

Långa väntetider 7-8 tim,otrevligt personal i receptioner

Bengt S.

för mer än ett år sedan

Struligt att hitta, dålig info. Kom i god tid så du slipper stressa Toppenbra personal !!!!

Karta och andra adresser

Göteborgsvägen 31, 431 30 Mölndal

Mölndals sjukhus har verksamhet på Göteborgsvägen 31, Mölndal. 

Mölndals sjukhus har 981 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Mölndalskontoret är Västra Götalands Läns Landsting i Kungälv.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-342 10 00