Hitta.se
Malkars Träningscenter

Malkars Träningscenter

i Karlskrona

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556590-5675

Telefonnummer

Besök

Om Malkars Träningscenter

FAMILJÄR TRÄNINGSKEDJA SEDAN 1983

Välkommen till en familjär friskvårdskedja sedan 1983 med 18 anläggningar i Kalmar med omnejd, Västervik, Oskarshamn, Mönsterås, Nybro, Öland, Karlskrona och Ronneby. Vårt mål är att erbjuda den bästa träningen förpackat i en smakfull miljö, där fokus ligger på tillgänglighet och kvalité. Låt våra inspiratörer guida dig i din träning hos oss. Gå in på vår hemsida för att ta del av vårt stora utbud! Vi håller medlemsöppet dygnet runt årets alla dagar*. Träna när och var det passar dig. Varmt välkommen!

Välkommen till vår toppmoderna träningsanläggning i Modehuset Kronan med härlig utsikt över takåsar och Hoglands park. Ett fantastiskt träningsutbud och den absolut senaste utrustningen. Öppet dygnet runt! Träning när den är som bäst!

Psst! Du vet väl att vi öppnar ytterligare en anläggning I Karlskrona Bergåsa i slutet av maj som ingår i medlemskapet? Läs mer på vår hemsida.

Vad tycker du om Malkars Träningscenter?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Ronnebygatan 46, 371 34 Karlskrona

Malkars Träningscenter har verksamhet på Ronnebygatan 46, Karlskrona. 

Malkars Träningscenter har 16 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Karlskronaskontoret är Malkars i Karlskrona.

Malkars Träningscenter gick med förlust (2022)

Malkars Träningscenter gick med förlust, -295 000 kr. Malkars Träningscenter ökade sin omsättning med 15,1% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Malkars Träningscenter AB:

Bolaget ska bedriva gym, frisk- och hälsovård, solarieverksamhet samt även bedriva utbildningsverksamhet inom dessa områden. Vidare ska bolaget sälja kosttillskott och kläder, bedriva caféverksamhet, samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Malkars Träningscenter AB

Organisationsnummer:

556590-5675

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Lars Gunnar Arvid Malkar

Bolaget registrerat:

2000-09-28

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

93130 - Drift av gymanläggningar

Olika telefonformat

Telefonformat för 0480-49 29 29