Hitta.se

Malmö Tandläkarcenter

i Malmö

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559012-2049

Besök

Högtider kan påverka öppettiderna

Om Malmö Tandläkarcenter

Malmö Tandläkarcenter är verksam inom tandläkarverksamhet och hade totalt 14 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 1 person sedan 2020 då det jobbade 13 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2015. Malmö Tandläkarcenter omsatte 16 431 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Malmö Tandläkarcenter har 4.3 i betyg!

Malmö Tandläkarcenter har betygsatts av sex personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.3 /5

6 betyg. 6 kommentarer

Magnus O.

för en månad sedan

Väldigt professionella till rätt pris. Dessutom hög tillgänglighet på helger och tidiga morgnar, vilket uppskattas.

Martina Z.

för mer än ett år sedan

Har absolut inget negativt att säga om denna kliniken! Bra på alla tänkbara sätt! Jättetrevlig receptionist och underbar personal överlag! Rekommenderas!

Niclas L.

för mer än ett år sedan

Min dotter var och skulle laga sin utslagen tand. Hon är inom ramen för fri tandvård! Men fick beskedet att hon SKULLE betala annars lagade de INTE hennes tand. En fattig student som var inom ramen för fri tandvård tvingades att betala på plats!!! USELT!!!! OVÄRDIGT! Rena utsugar beteende! Hon har all laglig rätt att få fri tandvård!!! Ska sprida detta vidare till allt o alla på alla forum! Ett ställe som detta som proffeterar på en ung tjej lidande trots att lagen säger annat! VIDRIGT!!!

Företaget svarar

Mobin N.

Hej! Tråkigt att du har fått en negativ uppfattning om oss samt om hur vi arbetar. Det stämmer att barntandvården är fri upp till 24 år, dock under förutsättning att det finns ett avtal mellan kliniken och Region Skåne. Vi har inget avtal med regionen och därför omfattas man inte av den fria tandvården om man är under 24 år och besöker oss. Vi är alltid EXTREMT noga med att informera om detta FÖRE behandling och man kan som patient lämna kliniken utan att någon vård eller debitering görs om man vill avstå pga kostnaden. I just detta fall fanns 3 vittnen på att NI också tog del av denna information INNAN behandling utfördes. Jag kan därför inte förstå vad du anser att vi gjort för fel. I våra ögon har vi hjälpt en förtvivlad tjej som inte fick hjälp någon annanstans och kan bara beklaga att du valt att se det på annat sätt. Jag pratar gladeligen vidare om händelsen och reder ut fler frågetecken om det skulle finnas några, kontakta oss i sådana fall på mail eller telefon. Mvh

Pia S.

för mer än ett år sedan

Min mamma bet av sin tand och vi åkte akut på en lördag till tandläkare Kamil Jalod. Mycket bra bemötande och stor hjälp. Fantastiskt fin och kunnig tandläkare. Kan verkligen rekomendera honom/dem. Och fastän det var helg och akut så blev det inte alls så dyrt som vi trodde. Helt fantastiskt.

Michael

för mer än ett år sedan

Har inte varit hos tandläkaren på 15 år och vill tacka Kamil för dagens undersökning. Fick bra pedagogisk info och togs väl hand om.

Refija H.

för mer än ett år sedan

På denna tandläkarklinik blir man väldigt bra bemött och arbetet blir väl utfört. Jag är jättenöjd med den hjälp jag fått och rekommenderar absolut Malmö TandläkarCenter och Nikta Tili. Hon är väldigt kunnig, professionell och vänlig.

Karta och andra adresser

Kanalgatan 3, 211 40 Malmö

Malmö Tandläkarcenter har verksamhet på Kanalgatan 3, Malmö. 

Malmö Tandläkarcenter gick med förlust (2021)

Malmö Tandläkarcenter gick med förlust, -65 000 kr. Malmö Tandläkarcenter ökade sin omsättning med 1,74% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Malmö Tandläkarcenter AB:

Aktiebolaget ska bedriva tandvård, utbildning inom tandvård, försäljning av dentalprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Malmö Tandläkarcenter AB

Organisationsnummer:

559012-2049

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

MF Tandvård AB

VD:

Mobin Fakhary Nezhad

Bolaget registrerat:

2015-05-26

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86230 - Tandläkarverksamhet

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 040-616 00 88