Hitta.se

MAX i Sisjön

i Västra Frölunda

Org.nr. 556188-7562

Besök

Om MAX i Sisjön

MAX i Sisjön är verksam inom restaurangverksamhet och hade totalt 2 999 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 291 personer sedan 2020 då det jobbade 2 708 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1975. MAX i Sisjön omsatte 3 741 007 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Karta och andra adresser

Sisjö Kullegata 2, 421 32 Västra Frölunda

MAX i Sisjön har verksamhet på Sisjö Kullegata 2, Västra Frölunda. 

MAX i Sisjön har 154 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Västra Frölundaskontoret är Max Lindholmen i Göteborg.

MAX i Sisjön har 1.7 i betyg!

MAX i Sisjön har betygsatts av tre personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.7 /5

3 betyg. 3 kommentarer

Anonym

för mer än ett år sedan

Missat saker i beställning senaste 3ggr

Margareta

för mer än ett år sedan

Botten! Otrevlig personal (honom jag syftar på påstod t.o.m. att han var 'ansvarig chef'). Blev synnerligen illa bemött när en beställning via appen fallerade och Max drog beloppet 3 ggr från mitt kort. Försökte reda ut det per telefon, men han jag pratade med gick inte att förstå så samtalet avslutades. En tjej som pratade svenska ringde upp mig strax efter och vi hade nästan rett ut problemet när hennes 'chef' (honom jag först pratade med) ryckte ifrån henne telefonen och skrek att de inte hade tid , hon skulle jobba. Det var inte många kunder i lokalen enligt vittnen. Han knäppte bara av samtalet. Vilken mardrömsarbetsplats! Och vilket sätt att behandla kunder! Vanligtvis brukar man kunna vända sig till chefen när något går snett, men här var det 'chefen' som betedde sig vidrigt! ALDRIG mer Max!

Vegoburgaren

för mer än ett år sedan

Beställer en umami bacon och får någon vegetarisk skit. Personal som inte ens kan packa tre saker på en bricka utan att göra fel

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Max Burgers AB:

Bolaget skall bedriva hamburgerrestaurangrörelse, bensinförsäljning, hotellrörelse, uthyrning av fast egendom och handel med värdepapper, men dock ej sådan rörelse som avses i bankrörelselagen eller i kreditmarknadsbolagslagen och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Max Burgers AB

Organisationsnummer:

556188-7562

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Max Hotell-och Restauranginvest AB

VD:

Max Richard Melker Bergfors

Bolaget registrerat:

1975-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

56100 - Restaurangverksamhet

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-28 61 80