Hitta.se
Medikus AB

Medikus AB

i Göteborg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556250-3259

Om Medikus AB

Vi arbetar med Företagshälsovård och Sjukvård men också med Friskvård.

- Hälsokontroller - samtliga läkarledda

- Hälsokontroll hos er på företaget

- Hälsoprofiler - Stressprofiler

- Inga anslutningsavgifter

- Intyg - sjö, offshore, flyg, körkort

Välkommen till oss på Medikus.

Medikus AB har 4,6 i betyg!

Medikus AB har betygsatts av tio personer varav nio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,6 /5

10 betyg. 9 kommentarer

Kenneth P.

för mer än ett år sedan

Jag har höga krav och vill ha tydlig målbild när det gäller hälsa och sjukvård. Dessa uppfylls av Medikus. De kom fram till ett personligt program som gjorde att jag undvek för tidig ”avställning”. Trevliga, lätta att nå och med en hög kompetens. De såg mina behov och fyllde det med rätt saker.

Peter R.

för mer än ett år sedan

Återigen har Medicus och de kunniga människorna runt Elisabeth och Maurice hjälpt oss, denna gång, vid en nära medarbetares tragiska bortgång. Ett snart 20-årigt samarbete med Medicus kring hälsa, kost och motion har gjort vårt företag till en bättre och tryggare arbetsplats för såväl våra medarbetare som för mig och min familj. Utbildningar, rehabiliteringar, hälsokontroller med uppföljningar, stöd, kost och träningsprogram m.m. har genomförts på ett engagerat, personligt och mycket proffsigt sätt.

Johan F.

för mer än ett år sedan

Proffs dygnet runt. Har använt Medikus företagshälsovård sedan 2005. Först på Illusion Film & Television AB, där såväl medarbetare som skådespelare alltid fått bästa möjliga hjälp. Under stora filmproduktioner som "Irene Huss" har det varit helt ovärdeligt att ha bästa läkarteamet stand by. Även HEA Medical anlitar Medikus där varje anställd erbjuds årlig hälsokontroll och när något händer är det en stor trygghet att kunna vända sig till det bästa teamet i Göteborg.

Mikael P.

för mer än ett år sedan

Har haft Medikus som min företagsläkare i många år, får alltid proffsig hjälp och rekommendationer. Hade en tung tid för många år sedan, utan hjälp från Medikus och i synnerhet Maurice Westerlund hade jag inte stått här idag. Man får en support utöver det vanliga oavsett när behovet finns.

Mikael V.

för mer än ett år sedan

Varit och är patient hos Medikus sedan länge, vilka alltid är proffsiga, hjälpsamma och omhändertagande! Läkarna Elisabeth & Maurice Westerlund är inte bara fantastiska läkare utan också fantastiska människor med ovanligt bred kompetens. Tack till alla i team Medikus!

Inge S.

för mer än ett år sedan

Ett av Europas mest kompetenta läkarteam finnas att finna hos Medikus i Örgryte i Göteborgs. Trots att jag numera bor i Schweiz passar jag alltid på och tar en grundlig kontroll hos Medikus när jag besöker Sverige.

Mikael V.

för mer än ett år sedan

Mycket bra som vanligt. Personligt och vänligt bemötande med stort hjärta. Mottagningen som är belägen i Örgryte är genuin. Läkarparet Westerlund är unika i sin breda kompetens. Rekommenderas varmt.

Kristina R.

för mer än ett år sedan

Är mycket nöjd med Medikus AB , har varit hos dem i 5 år och kommer fortsätta många år till.

Sven A.

för mer än ett år sedan

Har varit patient hos Medikus i över 10 år. Alltid helnöjd med behandlingar och årliga hälsokollen. Måste skriva nu då jag i coronatid behövde snabb hjälp och fick den igår, på en lördag: Suveränt!!

Karta och andra adresser

Långåsliden 24, 412 70 Göteborg

Medikus AB har verksamhet på Långåsliden 24, Göteborg. 

Medikus AB gick med vinst (2021)

Medikus AB gick med vinst, 1 847 000 kr. Medikus AB minskade sin omsättning med -4,12% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Medicus Sihp AB:

Bolaget skall bedriva verksamhet inom friskvård, företagshälsovård, sjukvård, konferens, utbildning, kost, restaurang och förmedla information om riskfaktorer för hjärt- och kärlsjukdomar samt idka handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Medicus Sihp AB

Organisationsnummer:

556250-3259

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1991-01-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86212 - Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-40 27 28