Hitta.se

Microsoft AB

i Kista

Org.nr. 556233-4804

Kundservice / Support

Besök

Finlandsgatan 36 Karta

Leveransadress

Box 27
164 93 Kista

Om Microsoft AB

Microsoft AB är verksam inom provisionshandel med kontorsutrustning och datorer och hade totalt 589 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 40 personer sedan 2021 då det jobbade 549 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1984. Microsoft AB omsatte 15 322 043 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Microsoft AB har 1.4 i betyg!

Microsoft AB har betygsatts av 42 personer varav 36 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.4 /5

42 betyg. 36 kommentarer

Ronny W.

för 4 veckor sedan

Gick inte (som väntat) att få prata med någon utan en dataröst hänvisade till deras hemsida som i sin tur är totalt värdelös

Carl M.

för 4 veckor sedan

Min Laptop har tappat den trådlösa kontakten efter en uppdatering. Canon har försökt att hjälpa mig och kommit fram till att det är fel på Windows. Helt värdelöst att man inte kan få tala med en människa som hjälpa mig när jag inte vet vad jag skall göra.

Bengt L.

för en månad sedan

Värdelöst i nuläget. Har tidigare varit tillfreds med företaget och valt bort att endast arbeta genom Microsoft och deras produkter. Föredra Firefox som webbläsare vilket inte alltid har uppkastats av Microsoft efter vad datorn verkar påstå . Nu vill jag själv bestämma vad och hur min dator ska arbeta och tänker fortsätta med det Så fungera livet för många i Europa.

Bengt L.

för en månad sedan

Fruktansvärt dåligt Har en betalad licens för Word i privat användning Nu har denna blockerats trots att jag bara använder Word privat, Otroligt att inte kunna följa den överenskommelse som gällde. På livstid hette det när jag köpt. Legitimerar mig med mobilt bankid och räknar med att företaget nu inser att jag är vid liv.

Tom L.

för 3 månader sedan

Värdelöst bemötande. Hänvisar till websida som inte kan hantera det aktuella ärendet. Skitdåligt!

Birgitta B.

för 3 månader sedan

Fy vad dåligt att det inte finns en levande människa att tala med : URKASST

Claes-Göran P.

för 6 månader sedan

Det är uruselt att det inte går att få support via telefon. Försöker man beskriva ett problem får man svar som inte förstår. Ingen stjärna alls blir betyget, men man måste visst klicka på minst en stjärna. Claes

Per-Olof F.

för 6 månader sedan

Det är helt omöjligt att få tala med någon servicepersonal. Hänvisar enbart till internet för självhjälp.

Marcus H.

för mer än 6 månader sedan

Hej, Jag har försökt ringa 08 55990000 sedan i måndags. I början sade automatsvar att den skulle koppla mig, så också nu på morgonen, men efter fem minuter kopplades man bort. Jag har provat i fem dagar nu. Nu när jag ringer finns inte samma alternativ och den hänvisar till help.microsoft.com, men där finner jag inte svar på min fråga. Vi har haft otur med en dator och den har varit på reparation flera gånger. Det är en Barbone, så man tar ut hårddisk och minne innan man skickar in den. När vi senast fick tillbaka hårdvara så var det återigen fel (fläkten rasslade), så vi fick återigen plocka ur hårddisk och minne och skicka tillbaka. Problemet är att de inte lagar, de byter hårdvaran. När vi fick den senaste ersättningshårdvaran satte vi i disk och minne och allt var ok och Windows 10 Pro låg på och var aktiverat. Då kom erbjudande att uppgradera till Windows 11 i Windows Update. Vi gjorde det, men nu säger den att produkt-kod är ogiltig då den aktiverats för många gånger! Jag behöver hjälp att få produktkod giltig så att jag kan aktivera datorn. Jag kan inte lägga 2500 på en ny licens när jag redan köpt en! Snälla hjälp mig!

Ann-Charlotte P.

för mer än 6 månader sedan

Behöver personlig hjälp inte via webb eller dyligt. Vill tala med en kunnig person. Dåligt att man inte kan få personlig hjälp. Tyder på dålig kunskap hos er personal MVH Ann-Charlotte Pettersson

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Finlandsgatan 36, 164 74 Kista

  Microsoft AB har verksamhet på Finlandsgatan 36, Kista. 

  Microsoft AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kistaskontoret är Microsoft Se i Stockholm.

  Microsoft AB gick med vinst (2022)

  Microsoft AB gick med vinst, 797 440 000 kr. Microsoft AB ökade sin omsättning med 33,62% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 589 anställda, snittlönen har ökat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Microsoft AB:

  Bolaget skall bedriva försäljning av programvara och tillbehör till datorer, samt lämna tjänster i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Microsoft AB

  Organisationsnummer:

  556233-4804

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Microsoft Ireland Research

  Bolaget registrerat:

  1984-10-21

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  46142 - Provisionshandel med kontorsutrustning och datorer

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-559 900 00