facebook_pixel
Hitta.se

Kundservice / Support

Högtider kan påverka öppettiderna
Finlandsgatan 36 Karta

Leveransadress

Box 27
164 93 Kista

Om Microsoft AB

Microsoft AB är verksam inom provisionshandel med kontorsutrustning och datorer och hade totalt 549 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 27 personer sedan 2020 då det jobbade 522 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1984. Microsoft AB omsatte 11 466 806 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Microsoft AB har 1,4 i betyg!

Microsoft AB har betygsatts av 24 personer varav 20 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1,4 /5

24 betyg. 20 kommentarer

Nils B.

för 2 månader sedan

Helt omöjliga att få tag på :(

Yngve S.

för 3 månader sedan

Otroligt att Microsoft fått ett så högt betyg so 1,4 . det borde ligga på högst 1,1. Det är ju omöjligt att nå dem per telefon eller tjat. Man nås ju bara av "gå in på vår hemsida ----osv. Så har vi snart fått dig att tröttna.

Lisbet L.

för 5 månader sedan

Helt omöjligt att komma fram och få hjälp. Mycket dåligt för ett så stort företag med så stor omsättning att inte satsa på att kunderna kan få kontakt och få hjälp

Peter M.

för 6 månader sedan

Moment 22! Jag har blivit utlåst från mitt från mitt Microsoft konto! På nätet hänvisar microsoft att hjälp finns när man loggat in, men jag kan inte logga in. Jag har försökt hitta möjlighet till personlig service, men Microsoft verkar slutat med det. Mycket surt då jag lagt ner flera tusen på nytt Office och Outlook för drygt en månad sen. Jag verkar bli tvungen att hitta alternativ till Microsoft om det finns. Det verkar finnas en marknad för det.

Christer B.

för mer än 6 månader sedan

Fick hjälp med delning av Microsoft Office 365, fantastiskt bra service från Fryderyk, han supportade från Polen, med en fantastiskt bra svenska! Kul när allt faller på plats. För bra för att vara sant? Tack Microsoft. De jobbar på att få upp supporten även mot Big Sur 11.6 Catalina fungerar det mot. Mycket nöjd med hjälpen. Lite omständigt men bra slutlösning - fick hjälp med det jag behövde få hjälp med. Hälsningar Christer

Leif K.

för mer än 6 månader sedan

Dåligt att man ej kan nå en talande person utan blir hänvisad till webbsidor. Ibland kanske man har behov att konkretisera sitt problem för att kunna lösa problemet.

Gert J.

för mer än 6 månader sedan

Jag har ominstallerat min dator och försökt att ladda ner mitt Office men varje gång jag gör detta så ska ja betala igen. Har försökt att komma i kontakt med Microsoft men hänvisas till en sida som heter " hem.microsoft.com". Denna sida går inte att nå. Det är skamligt av ett företag som tagit över hela marknaden att inte ha en support som fungerar. Det finns svordomar som jag skulle vilja skriva men............

Lars E.

för mer än 6 månader sedan

Har köpt microsoft 365 Famely har inte fätt näor lisensnr till programmet å kommervidare support svarar inte utan man blir skickad i e Lop inget händer Urdåligt för ett så stort företag fy skäms på er.

Lars R.

för mer än ett år sedan

Jag har 2 gånger köpt ett telefonnummer för Skype. Båda gångerna har någon annan ägt de nummer som jag köpt. När jag försöker säga upp Skype så går det inte att göra. Det dras automatiskt från mitt Paypal konto varje månad.

Johan K.

för mer än ett år sedan

Dålig telefonsupport för att vara ett så stort företag. * Oerhört många knapptryckningar för att komma dit man vill. * Förvirrande menyval. * Samtalet bröts innan jag var färdig. Fick själv lösa det sista av problemet genom att Googla på det. Det här måste förbättras och förenklas så att alla oavsett tekniskt kunnande kan få den hjälp de behöver.

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Finlandsgatan 36, 164 74 Kista

  Microsoft AB har verksamhet på Finlandsgatan 36, Kista. 

  Microsoft AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kistaskontoret är Microsoft Se i Stockholm.

  Microsoft AB gick med vinst (2021)

  Microsoft AB gick med vinst, 665 414 000 kr. Microsoft AB ökade sin omsättning med 39,1% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 549 anställda, snittlönen har ökat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Microsoft AB:

  Bolaget skall bedriva försäljning av programvara och tillbehör till datorer, samt lämna tjänster i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Microsoft AB

  Organisationsnummer:

  556233-4804

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Microsoft Ireland Research

  Bolaget registrerat:

  1984-10-21

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  46142 - Provisionshandel med kontorsutrustning och datorer

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-559 900 00