Hitta.se
Minellux - Tillverkare av storköksutrustning, Anläggning av el och telekommunikation, IT-tjänster, Försäljning av ljud, bild och video, IT-tjänster, Försäljning av belysning, Försäljning av butiksinredning, Elautomation, Elinstallation
Minellux

Minellux

i Vollsjö

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559144-7510

Växel

Stängt
Högtider kan påverka öppettiderna

Om Minellux

Din lokala elfirma i Skåne med behöriga elektriker.

När det gäller elinstallationer kan vi hjälpa dig med det mesta. Vi har elektriker som har bred erfarenhet av olika slags elarbeten. Vi gör lika gärna arbeten till företag och organisationer såsom till privatpersoner. Dessutom tar vi gärna små el-jobb i Skåne fast givetvis vill vi även få större uppdrag med elinstallationer.

Kvalitet

I fråga om fördelen med ett samarbete med oss är att du kan förvänta dig kvalitet, elsäkerhet och inte minst en personlig kontakt med våra elektriker där dina behov som kund alltid är i centrum. Slutligen kan tilläggas att vi utför noggranna kontroller vid idrifttagningar med testinstrument av toppk. Vårt mål är att vara den bästa elektrikern i Skåne och kunna vara räddaren i nöden. Och komma ut snabbt för felsökning eller nödvändig elservice.

Våra Elektriker i Skåne jobbar i hela Skåne.


4.8
232 omdömen

Sida 1 av 47

Karta och andra adresser

Södergatan 10, 275 66 Vollsjö

Minellux har verksamhet på Södergatan 10, Vollsjö. 

Minellux har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Vollsjöskontoret är Minellux i Hässleholm.

Minellux gick med vinst (2023)

Minellux gick med vinst, 6 000 kr. Minellux minskade sin omsättning med -25,58% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Minellux

Totalt antal fordon: 6

Senaste införskaffat: en Ford Transit / Tourneo C. Fordonet köptes 2008

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Minellux AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhet inom ljus och elinstallationer, med fokus på sk smarta hus och intelligenta fastigheter. Även ljud och bildinstallationer, samt på anläggningar där ljus har stor betydelse i funktionell och, eller, konstnärlig mening, utställningar, butiker, restauranger, hotellobbys och privata hem. Konsultverksamhet inom el, ljus, film ljusdesign, ljussättning, ljuskonsult, elprojektering, eldriftansvar och elsäkerhetstjänster. Utbildning av främst yrkesverksamma inom el och ljus, vari även ljusdesign och teknik för film, TV och teaterproduktion ingår. Försäljning av elmateriel, hushållsmaskiner och apparater, belysning, ljud och bild samt videoutrustning. Uthyrning och försäljning av film och fotoutrustning. Uthyrning och försäljning av film och foroutrustning. Tjänsteverksamhet till film och fotobranschen vari även catering och kioskverksamhet ingår. Därutöver härmed förenliga verksamheter.

Verksamheten ingår i:

Minellux AB

Organisationsnummer:

559144-7510

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2018-01-12

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43210 - Elinstallationer

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-710 78 78