facebook_pixelMorastrand AB - Brudtallsvägen 3, Mora | hitta.se
Hitta.se

Uthyrningen

Felanmälan

Om Morastrand AB

Morastrand AB är verksam inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder och hade totalt 31 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 4 personer sedan 2019 då det jobbade 35 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Morastrand AB omsatte 181 506 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Morastrand AB har 2.2 i betyg!

Morastrand AB har betygsatts av fem personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.2 /5

5 betyg. 5 kommentarer

Bosse L.

för en månad sedan

Total katastrof. Kan vara Sveriges sämsta fastighetsbolag. Dåligt upprustade lägenheter. Fick värma upp lägenheten med ugnen hela vintern. Finns gott om råttor i lägenheterna. För priset 5700kr/månad för 38kvm förväntar man sig högre standard. Kundbemötandet kan vara de sämsta jag har varit med om. Otrevlig, Oprofessionell och Omogen.

Karin L.

för mer än 6 månader sedan

Trevlig personal och tillmötesgående när man har frågor om sitt boende.

Dorotea

för mer än ett år sedan

Även fast du har högre köpoäng än andra blir du inte erbjuden lägenheten du sökt. Det har hänt mig flera gånger att tex mina vänner som har, vad ska man säga, högt uppsatta föräldrar eller någon med känt namn (I Mora alltså) så får lägenheten före dig. Eller om du är bra på någon sport... typ hockey eller skidor. Det är alltså väldigt märkligt att de inte heller (som andra hyresvärdar brukar ha i sitt system) INTE visar hur många poäng som personen hade som lägenheten gick till. Som många andra hyresrättsförmedlingar faktiskt har. Det är även en del som får behålla sina köpoäng trots att redan blivit erbjuden lägenhet. Detta gäller givetvis inte dig som inte har någon kändis till farsa.

Ja M.

för mer än ett år sedan

Ljummet vatten och en kall lägenhet är en otrevlig kombination när man ska dusha...sen den där effektivitetsgrejen som dom installerade som gjorde att trycket i slangen försvann, känns som man får stå och gnugga sig i hårbottnen 10 min extra, kanske därför varmvattnet tar slut, folk med mycket hår står och gnuggar för länge=) kanske borde utöka effektiviseringen med hårborttagningsmedel i vattnet för att få till den perfekta effekten=)

Anonym

för mer än ett år sedan

Behöver uppryckning!

Karta och andra adresser

Brudtallsvägen 3, 792 32 Mora

Morastrand AB har verksamhet på Brudtallsvägen 3, Mora. 

Morastrand AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Moraskontoret är Morastrand AB i Mora.

Morastrand AB gick med vinst (2020)

Morastrand AB gick med vinst, 22 930 000 kr. Morastrand AB ökade sin omsättning med 2,44% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 31 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Morastrand AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Mora kommun förvärva, avyttra, äga, bebygga och förvalta och förädla fastigheter eller tomträtter med bostadslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar samt även med lokaler i de fall lokalerna utgör en mindre del av dessa fastigheter, används för kommunal verksamhet eller är kommersiella lokaler som har ett tydligt samband med den övriga verksamheten. Bolaget ska i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprincip främja bostadsförsörjningen i Mora kommun och erbjuda hyresgästerna möjlighet till boendeinflytande och inflytande över bolaget. Verksamheten ska bedrivas enligt affärsmässiga principer.

Verksamheten ingår i:

Morastrand AB

Organisationsnummer:

556099-9244

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Mora Kommun

VD:

Per Stefan Lundström

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0250-299 00

Telefonformat för 0250-299 99

Telefonformat för 0250-299 91