Hitta.se
Motorsport AB

Motorsport AB

i Växjö

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556538-2859

Jonas Svensson

Leif Svensson

Andreas Liljeberg

Peter Svensson

Lager

Om Motorsport AB

Vi på Motorsport är stolta över vår mångåriga erfarenhet av försäljning av bilar. Med nästan 70 år i branschen borgar vi för ett gediget kunnande, lång erfarenhet av kunders önskemål och en hög kvalitet i våra tjänster kring och efter bilköpet. Vi är auktoriserad återförsäljare för Citroën, Subaru och Peugeot. Med ett brett sortiment av personbilar och transportbilar kan vi erbjuda en bil för varje smakriktning.

Vi hjälper dig att hitta en bil som passar din körstil, din smak, dina behov och inte minst din plånbok. Här på vår hemsida hittar du ett urval ur vårt sortiment – givetvis har vi mycket mer att bjuda på. Kontakta oss gärna eller titta in till oss på Verkstadsgatan 11 i Växjö.

Vi är ett komplett bilhandelsföretag – vilket innebär att när du köper en bil hos oss får du full service runt din bil, även efter att köpet är genomfört.

 

Motorsport AB har 3,7 i betyg!

Motorsport AB har betygsatts av sju personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,7 /5

7 betyg. 4 kommentarer

Hjalmar E.

för en månad sedan

Mycket trevligt bemötande vid ingången, otrolig service och en grym säljare fick man på motorsport när man köpte bil på Motorsport AB. Kan absolut rekommenderas till alla bilköpare! Om jag någonsin behöver hjälp med min bil igen så vet jag precis vart jag ska gå!

Mikael R.

för mer än ett år sedan

Vår bil fick lite större problem under helgen på vår semester. Jag ringde vid 7 på måndag morgon och personalen på Motorsport tog hand om bilen och oss otroligt bra. De ordnade runt så att de kunde få loss en verkstadstekniker som kunde lägga en heldag åt vår bil, vilket är helt otroligt under en semesterperiod. Vår semester kunde sen fortsätta på eftermiddagen. Så otroligt nöjda och tacksamma. Rekommenderas starkt och är jag i krokarna och får problem med bilen någon annan gång i framtiden är de mitt självklara val!

Malin O.

för mer än ett år sedan

för 5 dagar sedan Mina varmaste rekomendationer till världens bästa bilfirma och verkstad! Jag blir alltid väl mottagen både i telefon, verkstad och av säljarna. Behöver man skjuts får man det alternativt låna en cykel. Vi på ordning.nu kör bara bilar härifrån, vi får alltid hjälp från stort till smått. De tar hand om våra däck, de tvättar och städar våra bilar när vi själva inte hinner. Helt fantastiska😊

Anna W.

för mer än ett år sedan

Det är fruktansvärt irriterande att ingen människa svarar i telefon. Bara telefonsvarare. Och inte ringer de upp när man slutligen väljer det alternativet. Det är DÅLIGT!

Karta och andra adresser

Verkstadsgatan 11, 352 46 Växjö

Motorsport AB har verksamhet på Verkstadsgatan 11, Växjö. 

Motorsport AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Växjöskontoret är Motorsport AB i Växjö.

Motorsport AB gick med vinst (2021)

Motorsport AB gick med vinst, 3 879 000 kr. Motorsport AB ökade sin omsättning med 53% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Motorsport Bröderna Svensson AB:

Aktiebolaget ska bedriva handel med motorfordon och andra till branschen hörande varor, uthyrning av transportmedel, hämtning och leverans av motorfordon, testning av motorfordon samt verkstadsrörelse jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Motorsport Bröderna Svensson AB

Organisationsnummer:

556538-2859

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

JPSV Holding AB

VD:

Jonas Leif Anders Svensson

Bolaget registrerat:

1997-05-14

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0470-451 20

Telefonformat för 0470-451 21

Telefonformat för 0470-451 22

Telefonformat för 0470-451 23

Telefonformat för 0470-214 63