Hitta.se

MOVINGA

i Stockholm

Org.nr. 502080-4547

Om MOVINGA

MOVINGA är verksam inom Åkerier och Magasinering och Flyttfirmor och Lastbilar, Bussar & Specialfordon och Spedition & Transport i Stockholm.

MOVINGA har 4,4 i betyg!

MOVINGA har betygsatts av 137 personer varav 136 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,4 /5

137 betyg. 136 kommentarer

Emma P.

för 2 månader sedan

Total katastrof från början till slut! Trasiga möbler som absolut inte ersätts med 100% utan man får ha kontakt med ett tyskt försäkringsbolag. De har underleverantörer. Stor röd flagg för Movinga!!

Sten K.

för mer än 6 månader sedan

VARNING FÖR RAMBI System & Ekonomi Transport! Jag anlitade RAMBI Systems & Ekonomi Transport AB (via Movinga) för en flyttstädning. Städningen hade flera allvarliga brister (de satte bl a tillbaka ett fönster felaktigt så att det nästan höll på att ramla av och de tappade bort vitala delar till duschblandaren vilket innebär stora åtgärder). Movinga återbetalade det som jag hade betalat och sa att de inte kunde göra mer än så. Hoppas för alla kunders bästa att Movinga omgående avslutar sitt samarbete med RAMBI Systems & Ekonomi Transport AB. Fy för sådana företag!

Melody N.

för mer än ett år sedan

Akta er för detta företag ! Jag och min sambo anställde Movinga för vår flyttstädning och när vi kom tillbaka till vår lägenheten som är en nyproduktion där endast vi bott under 9 månader möttes vi av en smutsig lägenheten som aldrig skulle blivit godkänt för en besiktnings kontroll. Tre städare från MOVINGA kom och var hos oss under endast 2 h och när vi kom tillbaka såg vi att de enbart dragit trasor över ytliga ytor men EJ rengjort spisen,fönster,golv,badrum,golvbrunnar,kakel ,ventil och mycket mer som alla står med i saker som ska göras på deras egna lista som skickade ut. Vi ringde till Lasse senior logistiks manager och förklarade situationen och begärde nya städare då detta ska ingå i deras så kallade 14 dagars garanti. Han sa att de endast har dessa städare och att just de ska komma och städa om. Städarna kunde inte komma innan vår besiktning skulle göras och därför utlovade Lasse att vi ej skulle behöva betala för denna städning som vi själva istället fick göra. Trots detta utlovande så har nu förtaget fakturerat oss och tänker ej betala tillbaka våra pengar.

Helena H.

för mer än ett år sedan

Sämsta upplevelsen av flytt jag upplevt!!! VARNING! De tog dubbelt betalt, och vägrade flytta allt i mitt bohag, vilket vi kommit överens om att de skulle göra. När man försökte tala med dom kunde de varken svenska eller engelska, så det gick ju inte.

Sören L.

för mer än ett år sedan

Det är i min trevlig upplevelse

Felix E.

för mer än ett år sedan

Bra service. Fantastiskt drag. Jag kan bara rekommendera det!

Richard

för mer än ett år sedan

Anlände när de skulle ladda och till den nya lägenheten. Bara några små bitar.

Marlies

för mer än ett år sedan

För det mesta gick rörelsen smidigt. Allt var oskadat och rörde sig snabbt. Rederiet var till stor hjälp.

Siegrid

för mer än ett år sedan

Movinga personal var mycket trevliga och tillmötesgående. Men vad gäller det dedikerade flyttföretaget var vi väldigt besvikna. Först anlände de en halvtimme sent då förståelsen var väldigt ojämn men trots att de var mycket flitiga.

Verena

för mer än ett år sedan

Tjänsten var bra, kollegor var super trevligt. Priset är rättvist. Bara ett förslag, var snäll och ha flytt datum med tid på kontraktet. Annars, all de bästa.

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Ringvägen 100, 118 60 Stockholm

  MOVINGA har verksamhet på Ringvägen 100, Stockholm. 

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-446 831 23