Hitta.se

Närakuten Handens Närsjukhus

i Handen

Org.nr. 232100-0016

Besök

Dalarövägen 6 Karta

Leveransadress

Box 550
136 25 Haninge

Om Närakuten Handens Närsjukhus

Närakuten Handens Närsjukhus är verksam i Handen.

Närakuten Handens Närsjukhus har 3.8 i betyg!

Närakuten Handens Närsjukhus har betygsatts av 16 personer varav nio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.8 /5

16 betyg. 9 kommentarer

Lahja R.

för en månad sedan

En glad överraskning med en så bra fungerande Närakut. Vid mitt besök blev jag mycket vänligt och behagligt omhändertagen av Syster Annelie och Doktor Khalid. Adekvat information gavs både för fortsatt vård men också om en del andra sjukvårdsrelaterade fakta. Mitt första besök här var ett år sedan och redan då upplevelsen på toppnivå. Annan personal, men bemöta patienterna på rätt sätt - det kunde man då också. Och frisk blev man av rätt behandling! Tack att just ni finns.

Ulf S.

för mer än 6 månader sedan

Dom har inte ens rätt telefonnummer! Idioter

Yurdagül A.

för mer än 6 månader sedan

Mycket trevlig och hjälpsam personal!!

Gruvberg

för mer än 6 månader sedan

Snabb och bra diagnos.

Carina S.

för mer än ett år sedan

Kan det vara Sveriges sämsta och mest osympatiska akutmottagning? Denna vecka var min vän in till dessa människor som uppenbarligen hellre vill vara på vilken annan plats på jorden än där och träffade en läkare som avfärdar hennes oro med att garva och säga att hon har en 40 års kris och kan gå hem och "Grattis på födelsedag". Oavsett vad för symptom man har ser jag inte att bemötandet är på något sätt relevant på en akutmottagning oavsett hur "nära" den är. Har du möjlighet, åk några km eller mil till så du får hjälp på riktigt istället!!

Kathleen P.

för mer än ett år sedan

Var där med min febrig bebis. Väntade i över två timmar för att komma till receptionen och blev hemskickat kl 20 eftersom de hade mycket att göra. Ska ge alvedon och komma tillbaka imorgon bitti när det är mindre folk. Sämst!

Ida W.

för mer än ett år sedan

Kom in med min 2 åring under lördag kväll. Han hade knappt ätit något på flera dagar och haft feber länge. Gråter när han ska sova och blivit sämre och sämre. Min svärmor som är gammal barnmorska sa att vi borde åka in och kolla eftersom han under 3 månaders tid varit på förskolan totalt i 2.5 vecka och det kan ha utvecklats till något mer. Samma råd fick vi från 1177. Efter att ha väntat i väntrummet under 1.5 h på ett icke corona säkert sätt fick vi höra att vi inte var prioriterade och att "han äter ju nu" då han satt och åt några äpplebitar (innan dess hade han totalt ätit 2 dl välling på hela dagen). Nu var vi hos läkaren igen (på en annan mottagning) och han har fått antibiotika på grund av en öroninflammation. Två läkare var inne och kollade då de trodde hans ena trumhinna hade spruckit. De kommenterade då också att hans allmäntillstånd inte var bra. Vi har full koll på vår son och är inte hypokondriker. Att säga till oss att en 2 åring som inte äter ordentligt och gråter varje gång vi lägger honom ner inte är prioriterad är i mina ögon tjänstefel. Ni jobbar med människor och jag förstår att ni får alla olika typer av personer och grader av sjukdom, men majoriteten uppsöker er när de behöver hjälp och inte har någon annan lösning.

Pirkko S.

för mer än ett år sedan

Mycket bra omhändertagande, vänlig personal med fint bemötande den 3 juni 2021. Tack! Pirkko Sinkkonen

Håkan T.

för mer än ett år sedan

Personalen jobbade bra trots att det var väldigt mycket människor som behövde eran hjälp Men varför var det så lite människor som inte hade något munskydd?? Barn behöver inte ha..helt okej men vuxna människor behöver ha det

Karta och andra adresser

Dalarövägen 6, 136 46 Handen

Närakuten Handens Närsjukhus har verksamhet på Dalarövägen 6, Handen. 

Närakuten Handens Närsjukhus har 503 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Handenskontoret är Region Stockholm - Ankaret i Handen.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-606 12 55