Hitta.se
Är du nöjd med sökresultatet?

Naprapat

Behöver du boka tid hos en naprapat? Vi på hitta.se har samlat kontaktuppgifter till naprapater som kan hjälpa dig med kroniska besvär, akuta problem och förebyggande vård. Läs mer om de olika naprapaterna, jämför recensioner och boka tid.

Vilken typ av smärtor kan en naprapat lindra eller behandla?

En naprapat kan hjälpa dig som lider av bland annat:
- spänningshuvudvärk
- ryggskott
- ischias
- smärta och stelhet
- idrottsskador

Är en naprapatbehandling ett bra alternativ till klassisk massage?

Ja, absolut. Du kan boka en naprapatbehandling av samma anledning som du skulle boka en klassisk massage. Under behandlingen får dina muskler slappna av. Dessutom töjs dina spända och ömma muskler. Naprapaten kan återställa kroppen och under behandlingen förebyggs förslitningar i leder, ligament och muskler. Precis som massage är det väldigt avslappnande och utlöser kroppens eget må-bra hormon. Skillnaden är att du vid en naprapatbehandling får en mer medicinsk behandling på samma gång. Har du specifika smärtproblem är en naprapat bättre utbildad för att hantera det på ett varsamt sätt. En naprapat ger dig också tips och råd kring hur du kan förebygga att råka ut för exempelvis ryggskott i framtiden.

Behöver man en remiss för att boka tid hos en legitimerad naprapat?

Nej, du behöver ingen remiss för att boka tid. Det är vanligt att patienter blir remitterade till naprapater, men det går lika bra att kontakta en naprapat på egen hand. Skulle din naprapat bedöma det nödvändigt kommer du därifrån bli remitterad vidare till annan sjukvård.

Innan du bokar din tid rekommenderar vi dig att jämföra priser, information om kliniken och naprapaterna samt läsa recensioner. Hoppas det känns bättre efter behandlingen!

P.S. Hjälpte recensionerna dig? Kom ihåg att lämna en recension du också!

Andra har även sökt på