Hitta.se
Naprapatlandslaget
Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget

i Stockholm

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556999-3271

Callcenter

Stängt
Grev Turegatan 13A Karta

Besöksadress

Greve Turegatan 77
114 38 Stockholm

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslagets grundare möttes på Scandinavian College Of Manual Medicine/ Naprapathögskolan i 2002. Vi hade en gemensam förståelse för att det bästa sättet att hjälpa den moderna människans smärtproblematik var genom naprapati. Vi ville hjälpa folk att bli friskare, och göra en skillnad i samhället då muskel- och ledproblem fortfarande är den största orsaken till sjukskrivningar! Efter att ha undersökt marknaden av naprapater insåg vi att det saknades en större aktör med duktiga naprapater som tillsammans arbetade för att utveckla sig själva och behandlingsformen. Drömmen om att skapa världens största och ledande naprapatkedja var fött.

Idag ser vi stolt tillbaka på vår resa, fyllt av hårt arbete och slit. Resultatet är ett unikt gäng med positiva och duktiga terapeuter, som varje dag gör sitt yttersta för att hjälpa människor till en bättre vardag. Vi är väldigt stolta över att vi både har skapat en trygg och utvecklande arbetsplats för över 100 naprapater, och att vi utvecklar branschen och kompetensen så att vi kan ge den bästa behandlingen varje dag. Våra kunder är allt från “mannen på gatan” till toppidrottsutövare, och företag som satsar på sina anställda. Vi har ett fokus; att utveckla hälsan till den vi har framför oss. Framåt satsar vi på kontinuerlig växt så att ännu flera kan ta del av vår vision - bäst på muskel- och ledbehandling ! VÅR MISSION: Ett friskare Skandinavien.


Naprapatlandslaget har 5.0 i betyg!

Naprapatlandslaget har betygsatts av 21 personer.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

21 betyg. 0 kommentarer

Karta och andra adresser

Grev Turegatan 13A, 114 46 Stockholm

Naprapatlandslaget har verksamhet på Grev Turegatan 13A, Stockholm. 

Naprapatlandslaget har 53 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Naprapatlandslaget - Södermalm i Stockholm.

Naprapatlandslaget gick med förlust (2022)

Naprapatlandslaget gick med förlust, -538 000 kr. Naprapatlandslaget ökade sin omsättning med 59,93% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Naprapatlandslaget Med AB:

Bolaget ska bedriva naprapat- och friskvårdsverksameht samt kurser och utbildning inom dessa områden. Målgruppen är företag, privatpersoner och organisationer. Produktförsäljning inom träning och hälsa, samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Naprapatlandslaget Med AB

Organisationsnummer:

556999-3271

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Naprapatlandslaget Norge AS

Bolaget registrerat:

2014-12-27

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Nej

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86905 - Fysioterapeutisk verksamhet o.d.

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-768 10 30