facebook_pixelNBAB, Nybro Bostads AB - Grönadalsgatan 3, Nybro | hitta.se
Hitta.se

knappval

Grönadalsgatan 3 Karta

Leveransadress

Box 178
382 22 Nybro

Om NBAB, Nybro Bostads AB

Vi är det största bostadsbolaget i Nybro Kommun

Nybro bostad är ett kommunägt fastighetsbolag som förvaltar 2100 lägenheter och Nybro kommuns verksamhetslokaler.

Samtliga lägenheter är hyresrätter, som till skillnad från bostadsrätt innebär att det inte finns krav på kontantinsats.Nybro Bostads AB är sedan den 5 december 2003 ett helägt dotterbolag till AB Nybro Brunn, vilket ägs till 100 % av Nybro kommun.

Våra lägenheter hittar du i centrala Nybro, Kungshall, Emmatorp, Madesjö, Idehult och Hanemåla. Vi finns även representerade i följander orter utan för Nybro tätort: Alsterbro, Bäckebo, Kristvallabrunn, Flerophopp, Orrefors, Målerås och Örsjö.

NBAB, Nybro Bostads AB har 1 i betyg!

NBAB, Nybro Bostads AB har betygsatts av två personer.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1 /5

2 betyg. 0 kommentarer

Karta och andra adresser

Grönadalsgatan 3, 382 44 Nybro

NBAB, Nybro Bostads AB har verksamhet på Grönadalsgatan 3, Nybro. 

NBAB, Nybro Bostads AB gick med vinst (2020)

NBAB, Nybro Bostads AB gick med vinst, 17 219 000 kr. NBAB, Nybro Bostads AB ökade sin omsättning med 4,49% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 49 anställda, snittlönen har minskat 0,02%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Nybro Bostadsaktiebolag:

Bolaget skall främja utvecklingen i Nybro kommun genom att inom Nybro kommun förvärva, äga, bebygga, förvalta, förädla och försälja fastigheter och tomträtter med bostadslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar samt även med lokaler i de fall lokalerna utgör en mindre del av dessa fastigheter, används för kommunal verksamhet eller är kommersiella lokaler som har ett tydligt samband med den övriga verksamheten. Bolagets verksamhet kan därtill omfatta uppförande av småhus för försälning. Bolaget ska därutöver, på uppdrag av helägda kommunala bolaget AB Nybro Brunn, förvalta, underhålla och anpsassa kommunala verksamhetslokaler samt på uppdrag av detta bolag projektera och genomföra ny-, till- och ombyggnationer samt administrera den verksamhet AB Nybro Brunn bedriver. Uppdraget regleras via bolagsordning och ägardirektiv och utförs med det avkastningskrav ägaren åsätter bolaget. Bolagets syfte är att, med iakttagande av lokaliserings- och likställighetsprincipen, i samverkan med andra aktörer, stärka kommunens attraktionskraft för boende, närlingsliv och besökare. Bolaget skall medverka till utveckling, tillväxt och trygghet i Nybro kommun. Bolaget ska i allmän-nyttigt syfte främja bostadsförsörjningen i Nybro kommun och erbjuda hyresgästerna möjlighet till boendeinflytande och inflytande i bolaget. Verksamheten ska bedrivas enlig affärsmässiga principer. Bolaget ska, inom ramen för den kommunala kompetensen, främja bostadsförsörjningen i kommunen.

Verksamheten ingår i:

Nybro Bostadsaktiebolag

Organisationsnummer:

556044-5206

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Nybro Kommunbolag AB

VD:

Jan Sulev Pull

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0481-459 00