facebook_pixel
Hitta.se

Växel

Volvogatan 14 Karta

Leveransadress

Box 51
731 22 Köping

Om Nippon Gases Sverige AB

Nippon Gases Sverige AB är en viktig tillverkare och distributör av industri- och livsmedelsgaser, medicinska gaser samt torris i Sverige. Vi erbjuder även installationer och underhåll av gasrelaterad utrustning. Vårt ursprung kommer från en stolt industrigashistoria med över 100 års erfarenhet via Hydro, Yara, Praxair och nu till Nippon Gases.

I Skandinavien har vi flera luftgasfabriker, fyllningsstationer, försäljningskontor och torrisfabriker samt ett stort antal kvalificerade medarbetare. Vi säkrar lokal närvaro genom ett omfattande distributionsnät med över 170 strategiskt utplacerade återförsäljare.

Vi arbetar målmedvetet med att ge våra kunder en positiv upplevelse genom att leverera produkter och tjänster av hög kvalitet, så vi kan leva upp till vår slogan ”The Gas Professionals”

Nippon Gases är en del av Nippon Sanso Holdings Corporation som i sin tur ingår i Mitsubishi koncernen. NSHC är ett globalt industrigasföretag och är en av de största industrigasleverantörerna i världen.

The Gas Professionals - Striving tirelessly to fulfill our potential as industrial gas professionals and as the global leader in this field in terms of both market position and expertise

Läs mer om oss på www.nippongases.se

Vad tycker du om Nippon Gases Sverige AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Volvogatan 14, 731 36 Köping

Nippon Gases Sverige AB har verksamhet på Volvogatan 14, Köping. 

Nippon Gases Sverige AB har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Köpingskontoret är Nippon Gases Sverige AB i Göteborg.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 077-520 65 00