Hitta.se

Nordic Nest

i Kalmar

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556628-1597

Om Nordic Nest

Nordic Nest är verksam inom postorderhandel och detaljhandel på internet med övriga varor och hade totalt 478 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 89 personer sedan 2021 då det jobbade 389 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2002. Nordic Nest omsatte 1 667 322 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

1.0
3 omdömen
C

Christina P.

för 2 månader sedan

urusla på att leverera sina varor, har nu gått tre veckor utan något som helst besked. Världens längsta tid för att svara i telefonen. Kommer aldrig att beställa något av detta företaget.

J

Johan

för mer än ett år sedan

Skräp. Beställde varor som utlovades leverans innan jul, tio dagar efter jul har jag fortfarande inte fått svar kring status. Beställningen är nu annullerad och inte ens ett beklagande från Nordic Nest. Undvik.

Företaget svarar

för mer än ett år sedan

Hej Johan, Stort tack för ditt omdöme.  Vi ber verkligen om ursäkt för att vi inte lyckades nå upp till dina förväntningar på leveranstid och information kring din order.  God kundservice är vår högsta prioritet, och vi är tacksamma för din återkoppling så att vi kan förbättra vår information och självklart ska du kunna förvänta dig bättre från oss.  Vi förstår att det var ett tag sedan du la denna beställningen, men en fin kundupplevelse är absolut högsta prioritet för oss och om vi kan gottgöra dig på något vis får du hemskt gärna höra av dig på info@nordicnest.se så att vi kan gottgöra dig för den tråkiga köpupplevelse du haft. Vi hoppas trots det inträffade vill ge oss en chans att visa att vi kan bättre och att vi kan återfå ditt förtroende för oss igenom att ge dig en otroligt mycket bättre köpupplevelse vid ett senare tillfälle. Önskar dig en fortsatt fin dag!  Vänliga hälsningar,   David Nordic Nest 

M

Marla

för mer än ett år sedan

Endast en röst som talar om att man är välkommen till Nordic Nest och att de strax tar emot samtalet. Har nu försökt i 5 timmar och än har ingen tagit emot mitt samtal. Mycket irriterande och dålig service. Knappt jag vill ge en stjärna, men det går inte att skicka annars.

Läs mer...

Företaget svarar

för mer än ett år sedan

Hej Marla! Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med din köpupplevelse hos oss. Vi ber hemskt mycket om ursäkt att vi inte kunnat leverera en köpupplevelse på den nivån vi önskar och det absolut viktigaste för oss är att du som kund trots att det var ett tag sedan du la denna beställning att vi kan gottgöra dig för det inträffade. En fin kundupplevelse är av absolut högsta prioritet för oss och om vi kan göra något för dig för att gottgöra dig får du gärna höra av dig till oss på info@nordicnest.se. Vi hoppas trots det som inträffat att du vill ge oss en chans att visa att vi kan bättre och att vi kan återfå ditt förtroende för oss igenom att ge dig en otroligt mycket bättre köpupplevelse vid ett senare tillfälle. Tveka inte att höra av dig till oss, så ska vi se till att ställa gottgöra dig för det inträffade. Vänliga hälsningar,  Sofia Nordic Nest 

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar

Nordic Nest har verksamhet på Stämpelvägen 3, Kalmar. 

Nordic Nest gick med vinst (2022)

Nordic Nest gick med vinst, 69 640 000 kr. Nordic Nest ökade sin omsättning med 17,73% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 478 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Nordic Nest AB:

Bolaget skall bedriva handel, distribution och logistik av skandinaviska designade inredningsprodukter, tex glas, möbler, och därmed förenlig verksamhet. Därtill skall bolaget bedriva värdepappershandel och förvaltning av fastigheter.

Verksamheten ingår i:

Nordic Nest AB

Organisationsnummer:

556628-1597

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Nordic Nest Holding AB

VD:

Bank Bergström

Bolaget registrerat:

2002-06-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47919 - Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0480-44 99 20