Hitta.se
Nordland VVS AB - VVS och rörmokare
Nordland VVS AB

Nordland VVS AB

i Skutskär

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559202-7022

Mobiltelefon

Om Nordland VVS AB

Specialister på VVS i Härnösand

VVS är inget vet som helst ska ge sig på. Det är mycket lätt att göra ett litet misstag när det gäller rörledningar och även små misstag kan leda till stora skador. Enbart av att glömma en så pass liten sak som en gummipackning kan få stora konsekvenser. Därför är det viktigt att låta en professionell person göra jobbet åt dig. En yrkesman har erfarenheten och kunskapen att göra jobbet rätt och har dessutom tillgång till rätt verktyg och utrustning.

När du letar efter ett VVS-företag i Härnösand vet du att du kan vända dig NordlandVVS. Vi har alla de certifieringar som krävs och lägger stor vikt vid såväl det personliga bemötande och att arbetet ska bli utfört inom den tidsram vi kommit överens om.


Var den första att lämna ett omdöme
för Nordland VVS AB

Karta och andra adresser

Kullenvägen 14, 814 41 Skutskär

Nordland VVS AB har verksamhet på Kullenvägen 14, Skutskär. 

Nordland VVS AB har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Skutskärskontoret är Nordland Design AB i Skutskär.

Nordland VVS AB gick med vinst (2023)

Nordland VVS AB gick med vinst, 9 000 kr. Nordland VVS AB ökade sin omsättning med 48,69% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Nordland VVS AB

Totalt antal fordon: 5

Senaste införskaffat: en Gaupen M2530. Fordonet köptes 2016

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Nordland Design AB:

Installation inom företrädesvis VVS, el och byggteknisk konstruktion vid ny, till och ombyggnad. samt konsulttjänster och utbildning och recycling design, renovering, produktförädling samt cirkulär ekonomi inom återvinning av varor så som byggavfall, möbler, plaster begagnade varor från hushåll, myndigheter samt industri. Hållbart samhälle sett ur ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Interiördesign av textil, design och produktion av textil och interiör. Upcycling och recycling av interiörer och fastigheter. Upcycling och recycling av interiörer och fastigheter. Försäljning av varor inom textil och interiör för privathushåll, företag samt industri. Design av industriella produkter som textilier, kläder, skor, smycken. Företagskonsultverksamhet och utbildning inom cirkulär ekonomi samt hållbart samhälle. Uppfinnare, innovation, dvs. skapa och utveckla design och specifikationer som optimerar användning, värde och utseende hos produkter, samt avgör produktens material, mekanism, form, färg och finish, med hänsyn tagen till mänskliga behov och önskemål.

Verksamheten ingår i:

Nordland Design AB

Organisationsnummer:

559202-7022

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Belys Invest AB

Bolaget registrerat:

2019-04-18

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71124 - Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-541 53 11