Hitta.se
Norra Stockholms Hundcenter AB - Husdjursskötsel, Hundpensionat
Norra Stockholms Hundcenter AB

Norra Stockholms Hundcenter AB

i Täby

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556882-5896

Kontakt

Om Norra Stockholms Hundcenter AB

Hos oss kan du lämna din hund i en trivsam miljö hos erfaren och utbildad personal. Vårt mål är att erbjuda den lösning vi själva skulle valt till våra hundar. Vi går aktiverande promenader med hundarna i små grupper med fokus på att varje individ ska få den tid och uppmärksamhet den behöver.


Vad tycker du om Norra Stockholms Hundcenter AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Ritarslingan 2, 187 66 Täby

Norra Stockholms Hundcenter AB har verksamhet på Ritarslingan 2, Täby. 

Norra Stockholms Hundcenter AB gick med vinst (2021)

Norra Stockholms Hundcenter AB gick med vinst, 3 000 kr. Norra Stockholms Hundcenter AB ökade sin omsättning med 14,45% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Norra Stockholms Hundcenter AB:

Hunddagisverksamhet med möjlighet att lämna in hunden för förvaring, skötsel och eller aktivering. Hund och pälsvård som örontrimning, kloklippning, tasstrimning, badning, trimning eller andra typer av vardaglig hundskötsel. Utbildning för hundar och hundägare genom kurser, instruktörsutbildningar och föreläsningar både med oss personalen som instruktörer och med instruktörer inhyrda från andra verksamheter. Vi hyr även ut oss själva som instruktörer till andra verksamheter. Uthyrning av uppvärmd inomhushall för hundträning eller annan lämplig verksamhet. Uthyrningen sker till såväl privatpersoner som föreningar och företag. Arrangerande av öppna träningstillfällen då träningshallen kan nyttjas av flera personer samtidigt. Servering av lättare fika främst till de kunder som nyttjar vår verksamhet, t.ex. lämnar sin hund på dagis eller för hund och pälsvård, som deltar på kurs, föreläsning eller träningskväll eller som tränar i vår träningshall. Hundbad, där hundägaren själv får bada och tvätta sin hund i våra, för det ändamålet anpassade, lokaler. Vi kommer kunna tillhandahålla handdukar samt schampo, balsam och andra produkter vilka vi även kommer sälja i vår butik.

Verksamheten ingår i:

Norra Stockholms Hundcenter AB

Organisationsnummer:

556882-5896

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Phrida Susanna Olsson

Bolaget registrerat:

2012-02-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

96090 - Övriga konsumenttjänster

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-425 049 69