facebook_pixelLugnetvägen 25B Norrbottens Län, Arjeplog - hitta.se
Hitta.se

Lugnetvägen 25B

938 31 Arjeplog, Arjeplog Norrbottens Län

Adress i Arjeplog i Arjeplog i Norrbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lugnetvägen 25B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Lugnetvägen 25B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Arjeplog - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arjeplog. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Arjeplog

Boendemiljön i Arjeplog

Människorna i Arjeplog

Människorna i Arjeplog

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Arjeplog bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Arjeplogs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (44%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 457 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 208 187 kronor i lån.

-6%

Här i Arjeplog betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lugnetvägen 25B gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,50% (1,85)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

35,082% (1,91)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 77% fler röster än riksgenomsnittet.

V+77%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Arjeplog

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 10 523 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 9 371 kr/m2 och går upp med 10.78 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 169 meter från adressen ligger Arjeplogs förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Arjeplog på Drottninggatan 9.

Lockas man av restaurangbesök finns Hornavan Hotell i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (168 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tolv minuters gångväg (1259 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Arjeplog

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 30 november kl 10:41

Riksväg 95, bilist stoppad i samband med trafikkontroll

Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Provsvar får senare visa om föraren gjort sig skyldig till brott. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat söndagen den 29 november kl 01:56

Riksväg 95 vid Merkenäs, misstänkt smitning från viltolycka.

En påkörd, död ren har hittats. Ingen viltolycka har anmälts på platsen så en anmälan gällande smitning upprättas. Berörd sameby kontaktas.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat fredagen den 27 november kl 04:42

Flertalet viltolyckor i Västerbotten under eftermiddagen.

15:07 Tjärn, Bursiljum, Skellefteå: Olycka mellan bil och rådjur. Inga personskador. Det är oklart om djuret skadades, en eftersöksjägare kallas ut.  15:25 Riksväg 92/Avasjövägen, Lomsjö, Åsele: Olycka mellan bil och ren. Inga personskador uppstod. Det är oklart om renen skadades, berörd sameby kontaktas.  15:28 Ullsjöberg, Dorotea: Olycka mellan personbil och ren. Inga personskador uppstod. et är oklart om renen skadades, berörd sameby kontaktas.  15:40 E12 Lillsele, Vindeln: Olycka mellan personbil och ren. Inga personskador uppstod. Renen är avlivad då den skadades i samband med olyckan. Berörd sameby kontaktas. 15:51 Grannäs, Sorsele: Olycka mellan personbil och ren. Inga personskador uppstod. Renen är död. Berörd sameby kontaktas.  Uppdatering klockan 18:39: Ytterligare viltolyckor i länet har rapporterats till polisens ledningscentral. 16:33 Sandfors, Skellefteå: Olycka mellan personbil och rådjur. Inga personskador. Rådjuret är dött.  16:35 Rönnbäcken, Degersjön, Skellefteå: Olycka mellan fordon och älg. Oklart om några personskador uppstått. Älgen skadas, eftersöksjägare kallas ut.  17:08 Länsväg 360 Bäsksele, Vilhelmina: Olycka mellan personbil och rådjur. Inga personskador. Rådjuret är troligen skadat, en eftersöksjägare kallas ut.  Så kan du minimera risken för viltolyckor Anpassa hastigheten Din hastighet är direkt avgörande för hur allvarligt det behöver bli när ett djur kliver upp på vägen. Har du anpassat din hastighet till underlag och din sikt? Anpassa avståndet Ligger du för nära fordonet framför minskar ditt vidvinkelseende och får svårare att se rörelser i skogsbrynet. Lär dig om djurens beteende Finns det mer olycksdrabbade sträckor där du ska åka? Har du extra koll i gryning och skymning? Läs på om tips via viltolycka.se.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
85%
SverigeArjeplog

Brott jämfört med riket