facebook_pixelRepslagaregatan 55B Norrbottens län, Haparanda - hitta.se
Hitta.se

Repslagaregatan 55B

953 31 Haparanda, Haparanda Norrbottens län

Adress i Haparanda Centrum i Haparanda i Norrbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Repslagaregatan 55B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Repslagaregatan 55B är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Haparanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Haparanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Haparanda

Boendemiljön i Haparanda Centrum

Boendemiljön i Haparanda Centrum

Området kring Repslagaregatan 55 består till 1% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Haparanda högre allmänna läroverk
Sverigefinska folkhögskolan
Torneå tingslag
Haparanda kyrka

Människorna i Haparanda Centrum

Människorna i Haparanda Centrum

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Haparanda Centrum bor 100% kvinnor och 0% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Haparandas kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (0%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 0% som högutbildade. 0% har gymnasieutbildning och 100% har endast grundskoleutbildning. 0% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 0%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 770 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 170 944 kronor i lån.

-35%

Här i Haparanda betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Repslagaregatan 55B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,082% (0,91)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 49% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+49%

Bostadsmarknaden i Haparanda Centrum

Just nu finns 33 objekt till salu i Centrum

Det har sålts 15 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 5 880 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 5 604 kr/m2 och går upp med 7.47 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

275 meter från adressen ligger Intraprenadförskolan Kometen.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Haparanda på Norra Esplanaden 8.

Lockas man av restaurangbesök finns MAX i Haparanda och Haparanda Stadshotell i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (430 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (329 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Idrottshuset, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Haparanda Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Farligt föremål, misstänkt

Rapporterat måndagen den 12 april kl 10:35

Misstänkt farligt föremål anträffat på industriområde i Haparanda.

Polis kallas till platsen. Det misstänkt farliga föremålet fotas och bilder skickas till polisens nationella bombskydd som bedömer att föremålet är ofarligt att transporteras. Det misstänkt farliga föremålet transporteras till förvaring. Initialt så rubriceras ärendet som förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Det finns ingen misstänkt person i nuläget.

Olovlig körning

Rapporterat söndagen den 11 april kl 01:00

Man misstänks för grov olovlig körning.

Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum då bilen är avställd och har körförbud. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. 

Trafikbrott

Rapporterat söndagen den 28 mars kl 10:44

E4, bilist stoppad efter hastighetsöverträdelse

Föraren, som hade kört 28 km/timmen över gällande hastighetsbegränsning, fick böter.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
42%
SverigeHaparanda Centrum

Brott jämfört med riket