facebook_pixelPorjusvägen 14A Norrbottens Län, Jokkmokk - hitta.se

Porjusvägen 14A

962 32 Jokkmokk, Jokkmokk Norrbottens Län

Adress i Jokkmokk i Jokkmokk i Norrbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Porjusvägen 14A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1957

Fastigheten på Porjusvägen 14A är ett flerfamiljshus byggt 1957.

Bolån i Jokkmokk - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Jokkmokk. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Jokkmokk

Boendemiljön i Jokkmokk

Boendemiljön i Jokkmokk

I området kring Porjusvägen 14 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (41%).

Wikipediafoton från närområdet

Timmerflottaren
Jokkmokks församling
Jokkmokks järnvägsstation
Jokkmokks landskommun

Människorna i Jokkmokk

Människorna i Jokkmokk

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Jokkmokk bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Jokkmokks kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 512 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 536 620 kronor i lån.

-17%

Här i Jokkmokk betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Porjusvägen 14A gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,95% (1,30)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,532% (1,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,0% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 97% fler röster än riksgenomsnittet.

V+97%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Jokkmokk

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

383 meter från adressen ligger Fjällbackens Förskola.

Närmaste grundskola är Västra skolan (383 meter), som är en kommunal skola med ca 153 elever i årskurserna 1-5. Här har 55% av lärarna lärarexamen och det går tolv elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Smedjan och Hotell Jokkmokk i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (640 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (188 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Jokkmokk

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning eftermiddag

Rapporterat lördagen den 28 november kl 07:13

En lugn eftermiddag och kväll

Det har varit en lugn eflermiddag och kväll i norrbottens län. Polisen har ingenting att rapportera om.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 28 november kl 02:15

Hittills lugn natt i Norrbotten. Polisen har inget att rapportera om.

Uppdaterad 07:20 (av Elisabeth Glaas, RLC-kommunikatör) Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 01:07 Trafikbrott, Piteå Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i centrala Piteå. En ordningsbot (böter) utfärdas med anledning av störande och onödig körning. 02:02 Trafikbrott, Boden Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Boden. Det råder körförbud för aktuellt fordon och en ordningsbot utfärdas. 02:38 Skadegörelse, Kiruna Polis beordras till en adress i Kiruna med anledning av misstänkt skadegörelse, en bil har blivit utsatt. Polis håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse. En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 01:52

Ett urval av nattens händelser

23:09 - Trafikbrott. Centrala Jokkmokk Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen får föraren, en man i 30-årsåldern, motta en ordningsbot på grund av onödig och störande körning vid bostadsbebyggelse. 01:52 - Lugnt i länet 04:15 - Fortsatt lugnt Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 06:08 - Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
64%
SverigeJokkmokk

Brott jämfört med riket