facebook_pixelLjustorpsvägen 36 Norrbottens län, Kalix - hitta.se
Hitta.se

Ljustorpsvägen 36

952 36 Kalix, Kalix Norrbottens län

Adress i Stenbäcken i Kalix i Norrbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ljustorpsvägen 36.

Hitta hit

En villa byggd 1972

På adressen finns en villa byggd 1972. Huset är 152 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Stenbäcken.

Värderingen är 9 276 kr/m²

Villan på Ljustorpsvägen 36 värderas till ca 1 410 000 kr (9 276 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 410 000 kr

Bolån i Kalix - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kalix. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Kalix

Tomten är ca 1216 kvadratmeter

Tomten, HÄGNAN 6, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÄGNAN 6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stenbäcken

Människorna i Stenbäcken

Människorna i Stenbäcken

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Stenbäcken bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Kalixs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 031 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 204 005 kronor i lån.

+7%

Här i Kalix betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ljustorpsvägen 36 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,55% (0,90)

11,34% (0,06)

0,242% (0,00)

Summa

34,132% (0,96)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 46,3% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 64% fler röster än riksgenomsnittet.

S+64%

Bostadsmarknaden i Stenbäcken

Just nu finns 22 objekt till salu i Stenbäcken

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

662 meter från adressen ligger Djuptjärns förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Hotell Gamla Staden och Lilla Grand Hotell i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (574 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stenbäcken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 01:58

Kalix, skoterförare kontrollerad

Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Provsvaret får senare visa om personen gjort sig skyldig till brott. En anmälan upprättas.

Misshandel, grov

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 02:10

Polisen larmas till en adress i Kalix där en man i 50-årsåldern uppges ha skadats med ett vasst föremål.

En misstänkt gärningsperson har lämnat platsen. Den skadade mannen förs med ambulans till sjukvård.  Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. En misstänkt gärningsperson, en man i 40-årsåldern, påträffas och grips senare av polis på en annan plats. Efter förhör ska åklagare fatta beslut om mannen ska anhållas eller inte. Brottsrubriceringen är i nuläget grov misshandel alternativt försök till mord och en förundersökning har inletts. De inblandade uppges vara bekanta med varandra. Då det ännu är tidigt i förundersökningen lämnas ingen ytterligare information just nu.

Olovlig körning

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 09:51

Misstänks för grov olovlig körning.

Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 715. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknar behörighet att köra bil.  Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
16%
SverigeStenbäcken

Brott jämfört med riket